Καν’ το μόνος σου. Παλέτα σκιών και κραγιόν.

Να έχετε όλες τις αγαπημένες σας σκιές και κραγιόν σε ένα μέρος; Ναι, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Απλά πρέπει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να ετοιμάσετε την δική σας παλέτα καλλυντικών. Μια τέτοια δημιουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν τα καλλυντικά σας καταλαμβάνουν υπερβολικά πολύ χώρο στο μπάνιο σας. Με το να συγκεντρώσετε σε ένα μέρος θα μπορείτε να διαλέγετε μόνο αυτά που χρειάζεστε και χρησιμοποιείτε πραγματικά. Η δική σας παλέτα μπορεί να αποτελείται από σκιές και κραγιόν είτε σε χρώματα που σας αρέσουν είτε σε αυτά που είναι στην μόδα.

Πώς να ετοιμάσετε την δική σας παλέτα; Μπορείτε να προμηθευτείτε τέτοια αξεσουάρ σε ένα φαρμακείο είτε σε ένα διαδικτυακό μαγαζί καλλυντικών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης κουτιά από CD ή παρεμφερή αντικείμενα τα οποία να αποτελούνται από χωρίσματα διαφόρων μεγεθών. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι το πώς θα θα κολλήσετε αυτά τα χωρίσματα στο δοχείο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι σκιές πωλούνται σε μεταλλικά χωρίσματα τα οποία προσκολλώνται με μαγνήτες, Μία ταινία διπλής όψης ή μία καλή κόλλα μπορεί να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και πώς μπορείτε να βάλετε το κραγιόν στην παλέτα; Διαλέξτε τα χρώματα που θέλετε και βάλτε κομμάτια από το κραγιόν σε ένα κουτάλι που θα έχετε τοποθετήσει πάνω από ένα κερί ή μία εστία. Προφανώς πρέπει να λιώσετε μία απόχρωση την φορά. Μετά χύστε το μείγμα στην παλέτα. Το κραγιόν θα στερεοποιηθεί μετά από κάποια ώρα..

Πώς να φτιάξετε την δική σας παλέτα από την αρχή; Μπορείτε να αρχίσετε πηγαίνοντας σε ένα βιβλιοπωλείο όπου θα αγοράσετε ξύλινες θήκες ή στενά κουτιά. Κοιτάξτε επίσης για χαρτί διακόσμησης, μία κόλλα, αυτοκόλλητα, μαλακά υλικά όπως σφουγγάρι, ψαλίδι, χάρακα και ένα μολύβι. Όταν καταφέρετε να μαζέψετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, μπορείτε να αρχίσετε να φτιάχνετε την παλέτα σας. Πάρτε το χαρτί διακόσμησης και σημειώστε πάνω του το πάχος και το μήκος του κουτιού. Έπειτα κολλήστε το στις εξωτερικές πλευρές του κουτιού, διπλώνοντας το χαρτί προς τα μέσα. Μετά πάρτε το σφουγγαράκι και κόψτε το, ώστε να το προσαρμόσετε στο εσωτερικό του κουτιού. Μετά βγάλτε το σφουγγαράκι και κόψτε τους κύκλους και τα τετράγωνα, ώστε να φτιάξετε τα διαμερίσματα των σκιών και των κραγιόν σας. Βάλτε το σφουγγαράκι μέσα στο κουτί και γεμίστε το με τα καλλυντικά σας, κολλώντας τα στο κουτί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *