Πώς μπορείτε να φροντίσετε την περιοχή κάτω από τα μάτια; La Roche – Posay, Toleriane Ultra κρέμα

Πράγματι, η περιοχή δέρματος γύρω από τα μάτια απαιτεί την ίδια φροντίδα με το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου ή το ξηρό δέρμα του σώματος. Ξέρετε πώς να την φροντίζετε σωστά; Εάν όχι, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε την La Roche-Posay με το καινούργιο καλλυντικό της, την κρέμα Toleriane Ultra.

La Roche-Posay: για ποιόν;

Η κρέμα Toleriane Ultra, Intense, Soothing Care από την La Roche-Posay είναι σχεδιασμένη για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα που καλύπτεται από κοκκινίλες. Γενικά, συστήνεται επίσης σε όσους παρατηρούν οιδήματα στο πρόσωπό τους και βιώνουν φαγούρα. Επιπλέον, το προϊόν είναι ασφαλές για όσους φορούν φακούς επαφής καθώς και για αυτούς που πάσχουν από αλλεργίες. Το καλλυντικό είναι συσκευασμένο σε ένα μπουκαλάκι που καταλήγει σε μία αντλία. Η πλήρης χωρητικότητά του είναι 200 ml.

toleriane (1)

Κρέμα Toleriane Ultra: δράση και αποτελέσματα

Πώς δουλεύει η κρέμα Toleriane Ultra, Intense, Soothing Care; Ο βασικός της στόχος είναι να ενυδατώσει την περιοχή γύρω από τα μάτια, να μειώσει τα οιδήματα, το πρήξιμο και τις μελανίες. Επίσης η κρέμα έχει φτιαχτεί ώστε να ελαχιστοποιεί την αίσθηση καψίματος και του υπερβολικά σφιχτού δέρματος. Το προϊόν καταπολεμά όλες τις φθορές στην περιοχή του δέρματος των ματιών, όπως για παράδειγμα την ξηρότητα. Κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι η Toleriane Ultra είναι εντελώς ασφαλής και δεν προκαλλεί αλεργίες ή άλλες αντιδράσεις στο χόριο. Βασικά, αυτή η κρέμα δεν αποτελείται από τεχνητές ουσίες και συντηρητικά, parabens, αλκοόλη, λανολίνη και αρώματα.

Πότε γίνονται εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα; Μετά από περίπου τέσσερις εβδομάδες από την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα μας γίνεται πιο λείο και λαμπερό. Επιπλέον, εξαφανίζονται τα πρηξίματα και οι μελανιές. Επίσης ανακουφιζόμαστε από την άσχημη αίσθηση που νιώθουμε όταν το δέρμα μας είναι πολύ σφιχτό, κουρασμένο ή τα μάτια μας πονάνε.

La_Roche_Posay_Effaclar_Anti_Blemish_System_1425291024

La Roche – κρέμα Posay, Toleriane Ultra: οδηγίες χρήσης

Πώς γίνεται η εφαρμογή της κρέμας; Καλύτερα αποτελέσματα θα δείτε εάν βάζετε την κρέμα Posay, Toleriane Ultra πρωί και βράδυ, έχοντας καθαρίσει και σιγουρευτεί ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι στεγνή. Μπορείτε επίσης να την εφαρμόσετε με ελαφρά χτυπηματάκια που θα κάνετε με την άκρη των δαχτύλων σας, κάνοντας ταυτόχρονα και μασάζ. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και συνεπώς η περιοχή δέρματος γύρω από τα μάτια θα δεχθεί περισσότερο οξυγόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *