Πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας; Mister Eyebrow – Μολύβι Φιξαρίσματος από την Givenchy.

Παρά το γεγονός ότι η σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2015 προωθεί τα φυσικά και ανομοιόμορφα φρύδια, υπάρχουν ακόμα γυναίκες οι οποίες εκτιμούν την τάξη και την πειθαρχία. Για αυτές τις γυναίκες συγκεκριμένα, η εταιρεία Givenchy έφτιαξε ένα μόνιμο μολύβι φιξαρίσματος, το Mister Eyebrow. Πώς δουλεύει όμως αυτό το προϊόν;

Με μία πρώτη ματιά, το Μολύβι Φιξαρίσματος – Mister Eyebrow της Givenchy είναι σχετικά κοντό και παχύ. Από την μία πλευρά αυτό μπορεί να κάνει την εφαρμογή και το πιάσιμο του σχετικά άβολα. Από την άλλη, το μικρό του μέγεθος σας επιτρέπει να το βάλετε είτε στην τσάντα του make-up σας είτε στην κανονική σας τσάντα και να το πάρετε μαζί σας όπου πάτε. Επιπλέον, το Mister Eyebrow είναι διάφανο, οπότε αφού φτιάξουμε τα φρύδια μας μπορούμε εύκολα να περάσουμε από πάνω ένα μολύβι φρυδιών ή σκιές. Επιπλέον, το καλλυντικό της Givenchy έχει υφή που κάνει εύκολη την μορφοποίηση των φρυδιών και καταφέρνει να κρατά υπό έλεγχο τις απείθαρχες τρίχες. Επίσης, χάρη στο Mister Eyebrow, τα φρύδια μας πρόκειται να είναι ενυδατωμένα, λαμπερά και αναζωογονημένα.

Givenchy Mister Eyebrow

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Mister Eyebrow – Μολύβι Φιξαρίσματος από την Givenchy. Αρχικά προσαρμόστε το σχήμα των φρυδιών σας ώστε να ταιριάζει με το πρόσωπο και τα μάτια σας. Ξέρατε ότι μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των φρυδιών σας; Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε χένα. Η άλλη λύση είναι να κάνετε μία μόνιμη θεραπεία. Εάν βάφετε τα μαλλιά σας ζητήστε από την κομμώτρια ή τον κομμωτή να σας βάψει και τα φρύδια. Τώρα που έχετε προσαρμόσει το σχήμα των φρυδιών σας, είναι ώρα να τα φτιάξετε. Με σύντομες και απότομες κινήσεις με το Mister Eyebrow, κάντε τα φρύδια σας με τέτοιο τρόπο που να συμβαδίζει με την κατεύθυνση ανάπτυξής τους. Στο τέλος, δώστε τους χρώμα με ένα μαύρο ή ένα καφέ μολύβι. Το μόνο που μένει είναι να βάψετε τα βλέφαρα και να βάλετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Θυμηθείτε ότι το make-up των ματιών σας πρέπει να είναι σε αρμονία με τα φρύδια σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *