Τα Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Extension για Βλεφαρίδες

Πλεονεκτήματα

Τα Extension βλεφαρίδων μπορεί να δείχνουν πολύ φυσικά

Σε αντίθεση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα extension μπορεί να δείχνουν πολύ φυσικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε πότε κάποια φοράει extension. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά είδη extension βλεφαρίδων τα οποία μπορεί να μας χαρίσουν ένα πιο δραματικό λουκ (3D,6D up to 9D). Επιπλέον, τα extension βλεφαρίδων σας κάνουν να φαίνεστε φρέσκια πάντα χωρίς να κάνετε τίποτα. Για όσο καιρό τα φοράτε δεν χρειάζεται να βάζετε μάσκαρα. Είναι επίσης ιδανικά εάν φεύγετε για διακοπές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα μουτζουρωθείτε από την μάσκαρα και θα δείχνετε υπέροχη ακόμα και όταν περνάτε χρόνο στην πισίνα.

predĺžiť riasy2

Τα extension βλεφαρίδων είναι ημι-μόνιμα και διαρκούν πολύ

Τα extension βλεφαρίδων ουσιαστικά διαρκούν όσο καιρό ζει και η φυσική βλεφαρίδα στην οποία είναι κολλημένα, με την προϋπόθεση ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά και τα προσέχετε. Οι βλεφαρίδες αρχίζουν να πέφτουν μετά από 50-130 ημέρες, οπότε καλό θα ήταν να μην περιμένετε περισσότερες από 4 εβδομάδες πριν πάτε να τις ανανεώσετε. Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν περίπου 10 λεπτά βάζοντας μάσκαρα ή προσπαθώντας να βάλουν τις ψεύτικες. Στο τέλος της ημέρας αφιερώνουμε άλλα 10 λεπτά για να αφαιρέσουμε τα πάντα. Αντίθετα, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεχάσετε τις βλεφαρίδες σας για 3 εβδομάδες και να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

Εξοικονομείτε πολύ χρόνο

Με τα extension βλεφαρίδων μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου ένα τέταρτο κάθε ημέρα. Εάν είστε μία πολυάσχολη μητέρα ή επιχειρηματίας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε να κάνετε πιο ουσιαστικές δουλειές από το να βάζετε τρεις στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται ότι τον χρόνο που εξοικονομείτε τον αφιερώνετε στις συνεδρίες ανανέωσης. Ωστόσο, οι γυναίκες που φορούν extension βλεφαρίδων λένε ότι η διαδικασία της ανανέωσης είναι αρκετά χαλαρωτική και γίνεται σε πολύ ωραίο περιβάλλον. Αναμφίβολα, την αντιμετωπίζουν περισσότερο σαν ψυχαγωγία παρά σαν καθήκον.

Μειονεκτήματα

Η διαδικασία εφαρμογής των extension διαρκεί πολύ

Είναι αλήθεια ότι το πρώτο ραντεβού μπορεί να διαρκέσει 2 ώρες ή και περισσότερο. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η αισθητικός θα κολλήσει περισσότερες από 60 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι. Απαιτείται ακρίβεια, υπομονή και χρόνος. Κάθε συνεδρία ανανέωσης διαρκεί λιγότερο, όχι περισσότερο από 45 λεπτά. Κάτι που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι με τα extension βλεφαρίδων θα εξοικονομήσετε χρόνο κάθε ημέρα κατά την διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής του makeup σας.

zempillahosszabbítás

Τα extension βλεφαρίδων κοστίζουν αρκετά

Είναι αλήθεια. Τα extension δεν είναι ο πιο φθηνός τρόπος για να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες σας. Υπάρχουν πολλές πιο οικονομικά προσιτές εναλλακτικές, οι οποίες μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται υπέροχες. Με ένα καλό ορό ανάπτυξης βλεφαρίδων μπορείτε να αυξήσετε το μήκος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας μέχρι και 60%. Τα extension βλεφαρίδων θα σας κοστίσουν 80-170 € για την πρώτη συνεδρία και 45 € για το ραντεβού ανανέωσης. Η τιμές ποικίλουν και εξαρτώνται από τον τύπο και τον αριθμό των βλεφαρίδων.

Διαρκούν μόνο ένα μήνα!

Η κάθε βλεφαρίδα πέφτει όταν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωή της, κάτι που σημαίνει ότι οι βλεφαρίδες πέφτουν ατομικά. Τα extension βλεφαρίδων χρειάζονται ανανέωση μετά από 3-4 εβδομάδες ώστε να διατηρήσετε το υπέροχο λουκ σας. Αυτό το είδος θεραπείας ομορφιάς συστήνεται για ειδικές περιπτώσεις, όπως ο χορός αποφοίτησης ή ένας γάμος. Το να φοράτε extension σε συνεχή βάση όχι μόνο θα σας κοστίσει αρκετά, αλλά επίσης μπορεί να κάνει ζημιά στις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Τα extension βλεφαρίδων μοιάζουν συχνά με φθηνές ψεύτικες βλεφαρίδες

Εάν τα extension δεν τοποθετηθούν σωστά, μπορεί να μην φαίνονται φυσικά. Υπάρχουν πολλά είδη extension (διαφορετικά σχήματα, μήκος, πάχος, υλικό) και η πιστοποιημένη αισθητικός πρέπει να σας συμβουλέψει ως προς το τι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες σας. Η πιο καινούργια τεχνική 9D, απαιτεί να εφαρμόσετε 9 ψεύτικες βλεφαρίδες σε μία φυσική, Αυτό το είδος είναι ιδανικό για όσες λατρεύουν το στιλ των ψεύτικων βλεφαρίδων, αλλά βαριούνται να βάζουν συνέχεια τις ψεύτικες.

Πρέπει να προσέχετε την ρουτίνα που ακολουθείτε για την φροντίδα του προσώπου σας

Χρειάζεται να κάνετε πολλούς συμβιβασμούς εάν θέλετε να φοράτε extension βλεφαρίδων. Πρέπει να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας προϊόν αφαίρεσης makeup και να το αντικαταστήσετε με κάποιο χωρίς λάδι. Δεν θα μπορέσετε να χρησιμοποιείται μάσκαρα και πολλά είδη eyeliners. Για να σας κρατήσουν περισσότερο τα extension, πρέπει να αποφεύγετε να τρίβετε τις βλεφαρίδες σας. Πρέπει να μην κοιμάστε μπρούμυτα και να σκουπίζετε το πρόσωπο σας με χαρτί.

Υπερβολική βαβούρα;

Εάν έχετε πολυάσχολη ζωή, τα extension μπορεί να μην είναι η ιδανική λύση για εσάς. Ο ιδρώτας και το νερό κάνουν την κόλλα λιγότερο δυνατή, κάτι που κάνει τις βλεφαρίδες να πέφτουν πιο γρήγορα. Τώρα το εάν αξίζει όλη αυτή η βαβούρα και τα λεφτά για να φαίνεστε ωραία είναι κάτι που πρέπει να απαντήσετε εσείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *