Φυσικό, Κλασικό και Πάρτι, τα τρία στυλ make-up ματιών από την Misslyn

Οι τρεις παλέτες με σκιές ματιών από την Misslyn σας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάλληλο make-up για κάθε σκοπό. Έχετε διάθεση να δείχνετε φυσική; Επιλέξτε την παλέτα ν. 3, Φυσικό στυλ. Ονειρεύεστε ένα κλασικό λουκ; Καλύψτε τα μάτια σας με την Κλασική παλέτα ν. 5. Η μήπως θα βγείτε το βράδυ με τους φίλους σας; Μην διστάσετε να αρχίσετε το make-up των ματιών σας με την παλέτα για Πάρτι, ν.7.

Eye shadow Misslyn

Σκιές ματιών Misslyn

Κάθε παλέτα εμπεριέχει 12 σκιές ματιών, η καθεμία από τις οποίες ζυγίζει 0,6 γραμμάρια. Κάποιες είναι ματ, ενώ άλλες έχουν ιριδίζον αποτέλεσμα. Επιπλέον, οι παλέτες είναι σχετικά μικρές και πρακτικές. Μπορούν δηλαδή να χωρέσουν άνετα στην τσάντα μίας γυναίκας. Για τις περισσότερες γυναίκες το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των σκιών της Misslyn είναι το γεγονός ότι η συσκευασία περιέχει δύο απλικατέρ σε μορφή σφουγγαριού. Βέβαια, αν και η εταιρεία έβαλε δύο για περισσότερη ευκολία, δυστυχώς ακόμα δεν είναι αρκετά εάν τα συγκρίνουμε με τον αριθμό των σκιών που απαρτίζουν την κάθε παλέτα. Η εταιρεία παρέλειψε ακόμα να συμπεριλάβει στην συσκευασία καθρεφτάκι. Γενικά, η συσκευασία είναι φτιαγμένη από πλαστικό, είναι διάφανη και κλείνει με clip.

Μακιγιάζ ματιών Misslyn

Είναι εύκολο να βάλετε τις σκιές ματιών της Misslyn και μπορείτε να τις κατανείμετε ομοιόμορφα στα βλέφαρα. Κάτι που είναι αρκετά σημαντικό, δεν σκονίζουν το πρόσωπό σας με τα μικρά σωματίδια τους και το χρωματικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνουν είναι αρκετά δυνατό. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι οι σκιές ματιών της Misslyn έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγάλη διάρκεια. Βέβαια, μην ξεχάσετε να πάρετε ένα μικρό καθρεφτάκι μαζί σας. Εάν κάνετε σωστό μακιγιάζ ματιών, οι σκιές αυτές θα φωτίσουν την περιοχή των ματιών σας και θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο ανοιχτά. Χάρη στην ποικιλία των αποχρώσεων μπορείτε να κάνετε τόσο καθημερινό make-up όσο και βραδινό. Επίσης, μπορείτε να αναμίξετε τις αποχρώσεις που θα βρείτε σε διαφορετικές παλέτες.

Παλέτες Misslyn

Τι συγκεκριμένα χρώματα περιέχουν οι παλέτες Misslyn; Για παράδειγμα, η Φυσική παλέτα εμπεριέχει ανοιχτές μπεζ και σκούρες χάλκινες αποχρώσεις. Επίσης, έχετε την επιλογή του εκρού. Όσον αφορά την παλέτα Πάρτι, αυτή εμπεριέχει καφέ, γκρι, ανοιχτό μπεζ και ροζ αποχρώσεις. Ας μην ξεχάσουμε το χρώμα του 2014 – Λαμπερή Ορχιδέα. Η τελευταία παλέτα, η Κλασική, είναι ένας συνδυασμός γκρι, μπεζ, ροζ, βιολετί και εκρού αποχρώσεων. Κάτι που μας εξέπληξε, αυτή η παλέτα εμπεριέχει και την μαύρη απόχρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *