Αποτελεσματικό όπλο κατά των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια – Dark Circle Concealer από την NYX Cosmetics.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης των γυναικών; Ένα σπασμένο τακούνι, ένα υπερβολικά εφαρμοστό φόρεμα ή μήπως μία τσάντα η οποία δεν ταιριάζει χρωματικά με τα παπούτσια; Όχι! Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών είναι οι ρυτίδες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Πώς να τους ξεφορτωθείτε; Με την βοήθεια του Dark Circle Concealer από την NYX Cosmetics.

NYX

Γιατί έχουν την τάση να εμφανίζονται τα οιδήματα και οι μαύροι κύκλοι; Για πολλούς λόγους. Πολύ απλά μπορεί να φταίει η φυσιογνωμία μας. Η μπορεί να είναι το αποτέλεσμα αρρώστιας, μη υγιεινής διατροφής ή ακατάλληλου τρόπου ζωής. Άλλοι λόγοι μπορεί να συμπεριλαμβάνουν ακατάλληλα καλλυντικά, άγχος, φάρμακα, πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή, παραμονή σε δωμάτια με τεχνητό φωτισμό ή αϋπνία. Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια; Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε κομπρέσες φτιαγμένες από αγγούρι ή χαμομήλι, να κάνετε μασάζ στο σπίτι σας με παγάκια, ή απλά να βάζετε οξυγονούχες κρέμες που εμπεριέχουν υαλουρονικό οξύ. Παρ’ όλα αυτά, πριν υποχωρήσει το πρήξιμο ίσως θα ήταν καλή ιδέα να το κρύψετε πρώτα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με την βοήθεια του concealer Dark Circle από την NYX Cosmetics. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι εάν βάλετε ένα concealer με πολύ ανοιχτή απόχρωση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τονίσετε τα οιδήματα.

Το concealer της NYX είναι συσκευασμένο σε ένα μικροσκοπικό δοχείο με βάρος 2,9 γραμμάρια. Για αυτό τον λόγο το προϊόν είναι αρκετά ελαφρύ και μικρό, ώστε να μπορείτε να το βάζετε εύκολα στην τσάντα σας. Επιπλέον, το καλλυντικό είναι διαθέσιμο σε μόνο δύο αποχρώσεις, Ανοιχτόχρωμο και Ελαφρύ. Και τα δύο χρώματα έχουν μία πολύ απαλή πορτοκαλί χρώση και για αυτό αναμιγνύονται καλά με τον τόνο του δέρματος και καλύπτουν τις ατέλειές του. Δυστυχώς, χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να διανείμετε ομοιόμορφα το καλλυντικό κάτω από τα μάτια. Μπορείτε να το κάνετε με τις άκρες των δαχτύλων σας, με ένα σφουγγαράκι για make-up ή με ένα πινέλο. Όλα έχουν αποτέλεσμα, αλλά εάν το εφαρμόσετε με τα δάχτυλά σας το προϊόν θα έχει την ευκαιρία να θερμανθεί και να γίνει λίγο πιο πλαστικό. Όσον αφορά την σύνθεσή του, το concealer Dark Circle από την NYX περιέχει χρωστικές ουσίες και Κινέζικο πηλό, ο στόχος των οποίων είναι να αντανακλούν το φως, να φωτίζουν οπτικά το δέρμα κάτω από τα μάτια και καμουφλάρουν τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα. Στο τέλος, το δέρμα είναι λείο, λαμπερό και υγιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *