Καινούργια παλέτα με σκιές ματιών σχεδιασμένη από τον οίκο Christian Dior

Ο οίκος Christian Dior προχώρησε στην δημιουργία μίας ακόμα παλέτας σκιών, με το όνομα 5 Couleurs. Αυτή την φορά, θα βρείτε περισσότερα χρώματα, τα οποία είναι περίπλοκα και με χάρη διακοσμημένα σε μία θήκη. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε μακιγιάζ στα μάτια σας χρησιμοποιώντας την παλέτα με σκιές ματιών 5 Couleurs από τον οίκο Dior.

Αρχίζοντας από την εικαστική πλευρά της συσκευασίας, η παλέτα σκιών είναι κλεισμένη σε ένα μικρό, τετράγωνο κουτί. Μέσα στο κουτί μπορούμε να βρούμε ένα καθρεφτάκι και δύο απλικατέρ. Το ένα έχει δύο σφουγγαράκια και το άλλο έχει στην μία άκρη ένα σφουγγαράκι και στην άλλη ένα πινέλο. Το πακέτο είναι σίγουρα φορητό, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να φρεσκάρουμε το μακιγιάζ μας όπου και να είμαστε, είτε στο σχολείο είτε στην δουλειά. Μετά, μπορούμε εύκολα να βάλουμε τις σκιές μας στην τσάντα μας.

P1150681

Η σύσταση των σκιών και ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα αρκετής σκέψης. Τα χρώματα έχουν επιλεχθεί ώστε να μπορούν οι χρήστες να δημιουργούν ένα εναρμονισμένο make-up ματιών το οποίο να είναι κατάλληλο και για την διάρκεια της ημέρας αλλά και για την νύχτα. Όπως μπορεί να προβλέψατε, η παλέτα αποτελείται από πέντε προσεκτικά διαλεγμένες σκιές. Οι τέσσερις συνδυάζονται με την κεντρική, η οποία φέρει τα αρχικά του οίκου. Η ρωγμή των τεσσάρων σκιών μοιάζει σαν ύφασμα με επένδυση. Όσον αφορά τον αριθμό των αποχρώσεων, ο Christian Dior μας προσφέρει δώδεκα συνδυασμούς. Για παράδειγμα, μπορούμε να βρούμε αποχρώσεις όπως παστέλ, ματ και ιριδίζουσες, αρχίζοντας από εκρού και μπεζ, σε ροζ, γκρι, μωβ, καφέ μέχρι και σκούρο μπλε, σκούρο πράσινο ακόμα και μαύρο.

Γενικά, οι σκιές ματιών έχουν κρεμώδη υφή, είναι εύκολες στην εφαρμογή, δεν συσσωρεύονται στις διπλώσεις των βλεφάρων και δεν τρέχουν στο πρόσωπο. Επιπλέον , μπορείτε να βάλετε το καλλυντικό και βρεγμένο και στεγνό. Πώς μπορείτε να κάνετε ένα αψεγάδιαστο make-up ματιών με τις παλέτες σκιών του Christian Dior;

Αρχικά, όλο το βλέφαρο πρέπει να καλυφθεί με ένα foundation ή με ένα primer για σκιές ματιών. Βάζοντάς τα αυτά, θα κάνετε τις σκιές σας να έχουν περισσότερη διάρκεια. Τώρα, ας διαλέξουμε την παλέτα Μπλε Carre. Είναι ένας συνδυασμός τεσσάρων μπλε και ενός ανοιχτού χρώματος. Καλύψτε το βλέφαρό σας μαζί με την δίπλωση με την πιο ανοιχτή απόχρωση μπλε. Σημαδέψετε τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες με την κεντρική απόχρωση, αυτή που φέρει τα αρχικά του οίκου. Με την ίδια σκιά ζωγραφίστε το εξωτερικό των βλεφάρων. Το λευκό χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή μετάβασης, κάτω από το οστό των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία των ματιών. Με αυτό τον τρόπο τονίζετε το λουκ σας. Εάν επιθυμείτε να κάνετε αυτό το make-up βραδινό, χρησιμοποιήστε την κεντρική σκιά σε όλο το βλέφαρο. Έπειτα, βάλτε την πιο σκούρα απόχρωση στην γραμμή των βλεφαρίδων και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Με την τελευταία απόχρωση της παλέτας περάστε όλες τις άλλες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να την εκτείνετε στην περιοχή των βλεφάρων. Τέλος, βάλτε λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *