Πολύχρωμες σκιές ματιών από την Shiseido – Luminizing Satin Eye Color Trio.

Αυτό το καλοκαίρι η εταιρεία Shiseido προωθεί εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων και make-up ματιών. Για όσες από εσάς λατρεύετε το πολύχρωμο make-up, η Shiseido σας συστήνει τριπλές σκιές ματιών – Luminizing Satin Eye Color Trio. Το καλλυντικό συσκευάζεται σε ένα μικρό συμπαγές κουτί. Μέσα μπορούμε να βρούμε ένα καθρεφτάκι και δύο απλικατέρ. Το ένα έχει μορφή μικρού πινέλου και το άλλο έχει δύο σφουγγαράκια στις άκρες του. Αυτά τα απλικατέρ είναι ιδιαίτερα ελκυστικά στις γυναίκες που λατρεύουν να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους κατά την διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το καθρεφτάκι ώστε να φτιάχνουμε τα μαλλιά μας ενώ είμαστε έξω.

Shiseido - Luminizing Satin Eye Color Trio (2)

Η εταιρεία βγάζει το Luminizing Satin Eye Color Trio σε τόσες πολλές αποχρώσεις που μπορούμε ελεύθερα να διαλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει. Σίγουρα θα δυσκολευτούμε λίγο εφόσον η Shiseido ετοίμασε δεκαοχτώ διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις. Παρ’ όλα αυτά, η πλειοψηφία τους αποτελείται από αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του πράσινου, του μωβ, του καφέ και του γκρι. Στην παλέτα Tropicalia θα βρούμε μέχρι και κίτρινο χρώμα. Χάρη σε αυτές τις αποχρώσεις μπορούμε εύκολα να κάνουμε ένα πλήρες και επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών.

Οι σκιές ματιών Luminizing Satin Eye Color Trio από την Shiseido έχουν λεία και απαλή σύσταση και έντονα χρώματα τα οποία έχουν επιτευχθεί με ισχυρές διαδικασίες χρωματισμού. Κρατάνε για πολύ ώρα στα βλέφαρα, δεν συσσωρεύονται σε μικρά βαθουλώματα της επιδερμίδας, δεν τρέχουν και δεν δημιουργούν ερεθισμούς καθώς οι σκιές Luminizing Satin Eye Color Trio είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένες. Προφανώς, για να διατηρήσετε αποτελέσματα φρεσκάδας, συστήνεται να βάζετε μία βάση make-up ή μία διάφανη πούδρα πρώτα.

Κατά την παραγωγή των καλλυντικών της Shiseido, η εταιρεία χρησιμοποιεί ειδικά συστατικά τα οποία δίνουν βαθύ και έντονο χρώμα στις σκιές. Επιπλέον, σκοπός αυτών των συστατικών είναι επίσης να φροντίζουν το δέρμα των βλεφάρων. Το Super Hydro-Wrap Vitalizing DE ενυδατώνει και θρέφει τα βλέφαρα ενώ το Micromatic Color Pigment ευθύνεται για το ανθεκτικό και έντονο χρώμα. Η εύκολη εφαρμογή και η λεία υφή έρχονται από την ουσία Satin Smooth Pearl.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *