Οι Καλύτερες Θεραπείες ΣΠΑ Όταν Αισθάνεστε Στενοχωρημένοι

Ανεξαρτήτως της εποχής, κάποιες φορές μπορεί να νιώθουμε μία μικρή κατάθλιψη ή στενοχώρια. Το φθινόπωρο και το χειμώνα, ο κακός καιρός είναι υπεύθυνος – ελάχιστη ηλιοφάνεια, αυξημένες βροχοπτώσεις ή χιονόπτωση, έντονοι άνεμοι και διαπεραστικό κρύο ή πάγος. Το καλοκαίρι ή την άνοιξη, η άσχημη διάθεση επηρεάζει αυτούς που δεν πάνε διακοπές ή αυτούς που επιστρέφουν από τις διακοπές. Η επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο ΣΠΑ θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση. Οι θεραπείες ΣΠΑ μας θυμίζουν τα καλοκαιρινά ταξίδια και μας επιτρέπουν να ξεχάσουμε το υπερβολικό κρύο που έχει έξω. Επιπλέον, αναζωογονούν το σώμα και γιατρεύουν την φθινοπωρινή κατάθλιψη. Δείτε παρακάτω θεραπείες ΣΠΑ που μπορείτε να επιλέξετε, όταν δεν έχετε καλή διάθεση.

Θεραπείες ΣΠΑ & μασάζ για τους στενοχωρημένους

KALARI – KAI UZHICHIL

είναι ένα αρχαίο βαθύ αθλητικό μασάζ, που προέρχεται από την Kerala, στα νότια της Ινδίας. Προσφέρει ευλυγισία και ζωτικότητα στο σώμα, ενώ παράλληλα το ενεργοποιεί. Το μασάζ Kalari θα ικανοποιήσει αυτούς που θέλουν να διατηρηθούν γυμνασμένοι. Η θεραπεία σας χαρίζει ελαστικότητα και ευκινησία. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και επιτρέπει τη γρήγορη απώλεια λίπους. Η πίεση και ο ρυθμός του μασάζ εξαρτάται από τη στάση ενός ατόμου. Το μασάζ Kalari χαλαρώνει τους μύες, τεντώνει τους συνδέσμους και ενεργοποιεί τα ενεργειακά κανάλια του σώματος. Δουλεύει βαθιά: επαναφέρει τη σωστή, χαλαρωτική στάση του σώματος και χαρίζει ένα αίσθημα απεριόριστης ενέργειας.

Το Kalari είναι ένα βαθύ αθλητικό μασάζ, αφιερωμένο σε ανθρώπους που θέλουν τα σώματά τους να δουλέψουν. Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί γι’ αυτούς που γυμνάζονται συχνά ή χορεύουν και επιθυμούν να βελτιώσουν τη στάση τους και την ευλυγισία τους. Χάρη σε αυτό το μασάζ, οι μύες χαλαρώνουν, ενώ η ενέργεια που διαχέεται μέσα από το marma – τα ζωτικά σημεία του σώματος – ενεργοποιείται και ρυθμίζεται, αυτή η διαδικασία είναι που μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα.

Το μασάζ Kalari πραγματοποιείται σε ειδικά-σχεδιασμένο, χοντρό και φαρδύ στρωματάκι. Το στρωματάκι είναι στρωμένο στο πάτωμα. Η θεραπεία διεξάγεται με τη βοήθεια ζεστού λαδιού και βοτάνων Αγιούρβεντα.

ABHYANGAM – Mardhayukta Hasta Mukha Abhyangam

είναι ένα Αγιούρβεντα μασάζ προσώπου και σώματος για χαλάρωση, αποτοξίνωση και αποκατάσταση της ισορροπίας. Το μασάζ ABHYANGAM ενδυναμώνει και αναζωογονεί το σώμα, ενισχύει την ροή της λέμφου και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, επομένως προτείνεται για θεραπεία της κατάθλιψης και του ασθενούς ανοσοποιητικού.

Χάρη στο μασάζ ABHYANGAM, τα άτομα που παραπονιούνται για την κούραση, νιώθουν μία ροή ενέργειας, άρα το νευρικό σύστημα είναι ήρεμο και ισχυρό. Επιπλέον, το μασάζ απαλύνει, ενυδατώνει και ενδυναμώνει το δέρμα, αναζωογονώντας το με αυτόν τον τρόπο. Το ABHYANGAM ενισχύει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και βοηθάει στη θεραπεία της οσφυαλγίας και του ισχιακού πόνου.

Το ABHYANGAM πραγματοποιείται στο πρόσωπο, χαλαρώνοντάς το και ενεργοποιώντας τα ζωτικά σημεία – marma. Εξουδετερώνει το στρες και την πίεση και το αποτέλεσμα είναι ότι εξαγνίζει και χαλαρώνει. Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, στην περιοχή του προσώπου, ενώ παράλληλα αναζωογονεί τους ιστούς του δέρματος. Η συχνή θεραπεία του μασάζ, μειώνει τις ρυτίδες και επαναφέρει τη φυσική υγρασία του προσώπου, τον τόνο του και τη γυαλάδα του. Το ABHYANGAM είναι ελάχιστα παρεμβατικό και είναι ένα φυσικό λίφτινγκ προσώπου, που μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας.

PADA ABHYANGAM

είναι ένα μασάζ Αγιούρβεντα ποδιών, αστραγάλων και γάμπας. Είναι μία ενταντικά-χαλαρωτική και αναζωογονητική-σωματική θεραπεία. Βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος να είναι γρηγορότερη, βοηθάει τη θεραπεία των κιρσών, την μείωση του πρηξίματος και του πόνου στις γάμπες. Καταπολεμά τη ξηρότητα των ποδιών, τη φαγούρα και το μούδιασμα ακόμα και τις εντελώς ξηρές φτέρνες. Σας απελευθερώνει από την κούραση και αποτρέπει τη φλεγμονή των συνδέσμων και των μυών. Το μασάζ βοηθά στην ανάκαμψη ενός γυρισμένου αστραγάλου, διαστρέμματος των χιαστών αλλά και όλων των ειδών των καταγμάτων.

SHIRO ABHYANGAM

είναι ένα Αγιούρβεντα μασάζ για το κεφάλι με ένα ενταντικά-χαλαρωτικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στην περιοχή του κεφαλιού. Καταπολεμά την αυπνία, τις ημικρανίες και το ξηρό, με φαγούρα τριχωτό της κεφαλής. Χαλαρώνει τους άσκοπα τεταμένους μύες και ενεργοποιεί την ροή του αίματος, ενώ αφαιρεί τις τοξίνες. Ανακουφίζει τον πονοκέφαλο και τον πονόλαιμο και καταπολεμά το αίσθημα των κουρασμένων ματιών. Το SHIRO ABHYANGAM πρέπει να ολοκληρωθεί, αφαιρώντας τα κατάλοιπα ελαίου.

MUKHA ABHYANGAM

είναι ένα Αγιούρβεντα μασάζ προσώπου. Είναι πολύ διακριτικό και χαλαρώνει το πρόσωπο, ενεργοποιώντας τα ζωτικά σημεία (marma). Αφαιρεί την ένταση και το στρες από την περιοχή του προσώπου, συνεπώς εξαγνίζει και χαλαρώνει το σώμα. Το MUKHA ABHYANGAM μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου στην περιοχή του προσώπου και αναζωογονεί τους δερματικούς ιστούς. Το συνηθισμένο μασάζ αναζωογονεί το πρόσωπο, μειώνοντας τις ρυτίδες και αποκαθιστώντας τη φυσική ζωτικότητα, ακόμα και τον τόνο του δέρματος και της λάμψης. Το MUKHA ABHYANGAM είναι μη-παρεμβατικό και λειτουργεί ως φυσικό λίφτινγκ προσώπου.

PRISHTHA ABHYANGAM

είναι ένα Αγιούρβεντα μασάζ πλάτης, το οποίο χαλαρώνει πολύ και χαρίζει ενέργεια. Περιλαμβάνει τη χρήση λαδιών Αγιούρβεντα, εμπλουτισμένα με ειδικά βότανα. Το μασάζ βοηθάει στην επούλωση σοβαρών και χρόνιων πόνων στην πλάτη, στην μυϊκή δυσκαμψία και στον πόνο που σχετίζεται με τα νεύρα, όπως είναι το ισχιακό άλγος. Το MUKHA ABHYANGAM ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην πλάτη και χαλαρώσει την ένταση του σώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *