Nanoil Argan Oil: Υγρός Χρυσός για τα Μαλλιά & το Δέρμα

Το αργανέλαιο ονομάζεται υγρός χρυσός του Μαρόκου δικαιολογημένα, γιατί είναι ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια του κόσμου. Αυτή η κιτρινωπή ουσία απέδειξε ότι είναι ισχυρότερη από άλλα έλαια που εξάγονται από δημοφιλείς πυρήνες και σπόρους.

Το θέμα είναι ότι δεν λειτουργούν όλα τα αργανέλαια με τον ίδιο τρόπο. Αν θέλετε να πετύχετε γρήγορα τα καλύτερα αποτελέσματα, χρειάζεστε ένα λάδι ψυχρής πίεσης και ακατέργαστο. Δείτε το Nanoil Argan Oil. Γιατί; Διαβάστε παρακάτω για να καταλάβετε γιατί.

Γιατί όλοι αγαπούν το αργανέλαιο;

Το αργανέλαιο μεταξύ ελάχιστων, έχει μια απίστευτα μοναδική σύνθεση θρεπτικών συστατικών. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι το καθαρό αργανέλαιο έχει πάνω από 200 δραστικές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα και τα μαλλιά για να παραμείνουν υγιή. Ποιες είναι αυτές; Για παράδειγμα ωμέγα-3 και -6 και τα δύο αναντικατάστατα για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος. Επίσης το αργανέλαιο περιέχει βιταμίνη Ε που καταπολεμά τη γήρανση και προωθεί την νεανική όψη.

Nanoil Argan Oil: Η ποιότητα που θέλετε

Σε μία σκούρα γυάλινη συσκευασία θα βρείτε 50 ml υγρού χρυσού από το Μαρόκο, ακατέργαστο και ψυχρής πίεσης. Χωρίς επιπλέον ουσίες, αρώματα, χρωστικές. Αυτό είναι το Nanoil Argan Oil. Επιλέγοντας Nanoil θα έχετε εξαιρετικής ποιότητας προϊόν από πυρήνες αργκάν. Εφαρμόζεται στο δέρμα και στα μαλλιά, διεισδύει γρήγορα για να προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Nanoil Argan Oil για το σώμα

Αν το δέρμα σας είναι ξηρό και άγριο, αν έχετε κυτταρίτιδα ή ραγάδες, το αργανέλαιο θα σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά. Το δέρμα με το αργανέλαιο γίνεται πιο λείο και μένει ενυδατωμένο.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Ρίξτε μερικές σταγόνες στο λουτρό σας ή ανακατέψτε το με την κρέμα σώματος. Κάντε μασάζ με το λάδι στο δέρμα.

Αργανέλαιο Argan Oil

Nanoil Argan Oil για το πρόσωπο

Λεπτές γραμμές, ατέλειες, λιπαρό δέρμα; Εάν σας ταλαιπωρεί κάτι από αυτά, επιλέξτε αργανέλαιο. Θα φροντίσει όχι μόνο το δέρμα, τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Πόδι χήνας; Τέλος με το αργανέλαιο.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Χρησιμοποιείστε το λάδι βράδυ και πρωί στο πρόσωπο, σαν σέρουμ. Για ενισχυμένα αποτελέσματα μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ρολό νεφρίτη. Το μασάζ προσώπου με αυτό το προϊόν θα σας δώσει μια πεντακάθαρη επιδερμίδα. Για πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες χρησιμοποιείστε το λάδι με τα δάχτυλα.

Nanoil Argan Oil για τα μαλλιά

Λεία, λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά; Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται έτσι αν χρησιμοποιείτε συχνά αργανέλαιο. Το εκχύλισμα είναι ασυναγώνιστο όσον αφορά την ενίσχυση της τρίχας και την αναστροφή της φθοράς. Εφαρμόστε το στο τριχωτό της κεφαλής για να καταπολεμήσετε τη σμηγματόρροια. Αφαιρείται εύκολα μετά τη θεραπεία. Και δε θα σας στερήσει όγκο!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ Χρησιμοποιείστε λίγο από το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής και προσπαθήστε να το τρίψετε στο δέρμα. Απλώστε κατά μήκος των μαλλιών. Για καλύτερα αποτελέσματα κάντε το αμέσως μετά το λούσιμο, όταν τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα. Ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά με ένα κανονικό σαμπουάν. Εάν θέλετε μπορείτε να αφήσετε το αργανέλαιο για περισσότερο, ακόμα και για μερικές ώρες.

Από που μπορώ να αγοράσω αργανέλαιο κορυφαίας ποιότητας;

Τα καλά νέα είναι ότι το Nanoil Argan Oil είναι διαθέσιμο σε πολλά διαδικτυακά καταστήματα και στην επίσημη ιστοσελίδα της Nanoil. Επισκεφτείτε το nanoil.gr και δείτε φυτικά έλαια για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο.