Επιλέγοντας το καλύτερο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Αυτά τα προϊόντα εξασφαλίζουν φυσικές και καμπυλωτές βλεφαρίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα

Όμορφες, καμπυλωτές και, κυρίως, φυσικές βλεφαρίδες – αυτό είναι το όνειρο πολλών γυναικών. Ωστόσο, οι βλεφαρίδες συχνά αρνούνται να συνεργαστούν και η χρήση ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων μπορεί να μην είναι αρκετή. Τότε αξίζει να εξετάσετε την ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Χάρη σε ειδικά σετ, αυτές οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν ακόμη και στο σπίτι. Η παρακάτω κατάταξη θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων θα πρέπει να επιλέξετε.

Ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων – από τι αποτελούνται;

Ο κλάδος της ομορφιάς αλλάζει συνεχώς, κάτι που αποδεικνύεται τέλεια από το παράδειγμα της ανόρθωσης και πλαστικοποίησης των βλεφαρίδων. Τι είναι αυτές οι θεραπείες; Οι γυναίκες που επισκέπτονται τα ινστιτούτα αισθητικής για χρόνια μπορεί να τις γνωρίζουν ως περμανάντ. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την ανόρθωση και την καμπύλωση των φυσικών βλεφαρίδων.

Κάνοντας ανόρθωση βλεφαρίδων, μπορείτε να περιμένετε ότι οι βλεφαρίδες σας θα είναι πιο ανασηκωμένες και να τονίσετε τα μάτια σας πολύ καλύτερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι δυνατό χάρη στη χρήση ειδικών προϊόντων που αυξάνουν την ευελιξία των βλεφαρίδων και διατηρούν το σωστό σχήμα τους για έως και αρκετές εβδομάδες.

Αφού πλέον ξέρετε τι είναι η ανόρθωση βλεφαρίδων, ήρθε η ώρα να μάθετε περισσότερα για το τι είναι η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Αυτή η διαδικασία παρέχει πρόσθετα, εξίσου επιθυμητά αποτελέσματα. Μετά την πλαστικοποίηση, οι βλεφαρίδες είναι καμπυλωτές, αλλά και οπτικά πιο πυκνές, πιο ογκώδεις και πιο σκούρες.

Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων – κατάταξη των καλύτερων σετ

Η παρακάτω κατάταξη θα είναι σίγουρα χρήσιμη για όποιον θέλει να αγοράσει το καλύτερο σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι περιέχει κάθε σετ, τη φόρμουλα των προϊόντων και πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της πλαστικοποίησης και της ανόρθωσης βλεφαρίδων. Καταφέραμε να συλλέξουμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές για γυναίκες που θέλουν να μεταμορφώσουν τα μάτια τους χωρίς να φύγουν από το σπίτι.

1. Σετ ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων της Nanolash

το καλύτερο κιτ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων

Η κατάταξη ξεκινάει με το πρώτο επαγγελματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων από τη Nanolash. Αυτό το σετ σας επιτρέπει να κάνετε τόσο ανόρθωση βλεφαρίδων όσο και πλαστικοποίηση. Ταυτόχρονα, έχει λογική τιμή, γεγονός που το διακρίνει θετικά από πολλά άλλα σετ της κατάταξης.

Αυτό το πλήρες σετ για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι παρέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και αξεσουάρ. Το σετ από τη Nanolash περιλαμβάνει 3 ζεύγη ράβδων σιλικόνης, 3 βουρτσάκια, 5 ml κόλλας για ανόρθωση βλεφαρίδων και, το πιο σημαντικό, συνολικά 30 φακελάκια με τα διαλύματα πλαστικοποίησης – 10 από το καθένα από τα 3 ειδικά προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο το Lash Lift Kit της Nanolash είναι αρκετό για 10 πλήρεις εφαρμογές. Τα αποτελέσματα της ανόρθωσης βλεφαρίδων με αυτό το σετ διαρκούν έως και 8 εβδομάδες και η ίδια η θεραπεία είναι εξαιρετικά εύκολη στην εκτέλεση – χάρη στις σαφείς οδηγίες και τα διάφορα πρόσθετα υλικά που παρέχει η μάρκα στον ιστότοπό της και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε εκατοντάδες κριτικές ικανοποιημένων χρηστών εκεί, οι οποίες δείχνουν τα αποτελέσματα της πλαστικοποίησης και περιγράφουν τη διαδικασία λεπτομερώς.

Για γυναίκες που ενδιαφέρονται για τη DIY ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων, το σετ αυτής της μάρκας είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.
Ο κατασκευαστής φρόντισε επίσης για ευεργετικές φόρμουλες. Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο σετ είναι φτιαγμένα με συστατικά με ευεργετικές ιδιότητες για τις βλεφαρίδες. Η λανολίνη χρησιμοποιείται κατά την πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων και αποτρέπει την εξάτμιση του νερού. Το έλαιο αβοκάντο, το έλαιο σπόρων σταφυλιού και το ελαιόλαδο ενυδατώνουν και θρέφουν τις βλεφαρίδες. Με τη σειρά τους, χάρη στο έλαιο Αβησσυνίας και καρύδας, οι βλεφαρίδες αποκτούν λάμψη και προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου. Άλλα συστατικά που εξασφαλίζουν επιπλέον όγκο, ενδυνάμωση και λάμψη των βλεφαρίδων είναι το μετάξι, η πανθενόλη και η αργινίνη.

2. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Αυτό είναι ένα από τα πιο εκτεταμένα σετ που θα λειτουργήσει καλά ακόμα και για τις πιο απαιτητικές γυναίκες. Το σετ της μάρκας MIYA LASH περιλαμβάνει ενεργοποιητή, ουδετεροποιητή, ενυδατικό ορό, κόλλα, καθαριστικό και ένα σημαντικό σετ από αξεσουάρ. Εκτός από καλλυντικά, το σετ αποτελείται από διάφορα βουρτσάκια, ράβδους σιλικόνης και πολλά άλλα.

Αυτό κάνει το προϊόν της MIYA LASH ένα πλήρες σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων. Σας επιτρέπει να επιτύχετε το αποτέλεσμα των σωστά καμπυλωμένων, οπτικά παχύτερων και ογκωδών βλεφαρίδων για έως και 6 εβδομάδες.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του σετ είναι επίσης η ελκυστική τιμή του. Θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που θέλουν να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους με DIY πλαστικοποίηση βλεφαρίδων και αναζητούν ένα φθηνό αλλά πλήρες σετ. Περιλαμβάνονται ακόμη και επιθέματα ματιών.

3. Σετ πλαστικοποίησης φρυδιών και ανόρθωσης βλεφαρίδων – Protein Reconstruction System Zola

Η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι είναι αρκετά απλές θεραπείες, ακόμη και με περίτεχνα σετ. Η μάρκα Zola αποφάσισε να ετοιμάσει κάτι για γυναίκες που, ωστόσο, το βρίσκουν πολύ δύσκολο. Το εξαιρετικά εύκολο και γρήγορο στη χρήση Σύστημα Αναδόμησης Πρωτεϊνών Brow&Lash θα είναι τέλειο για αυτήν την εργασία.

Τι διακρίνει αυτό το σετ από άλλα σετ που προορίζονται για πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι που διατίθενται στην αγορά; Ο σχεδιασμός του. Με άλλα προϊόντα, πρέπει να αντιμετωπίσετε σετ από αξεσουάρ όπως ράβδους σιλικόνης, απλικατέρ και ούτω καθεξής. Αυτό λείπει από το σετ από τη μάρκα Zola, αλλά δεν χρειάζεται καθόλου για να γίνει η θεραπεία ταυτόχρονα. Αντίθετα, το σετ αποτελείται από 3 σωληνάρια προϊόντος με απλικατέρ, που μοιάζουν με συνηθισμένη μάσκαρα.

Με αυτόν τον τρόπο, η μάρκα Zola δημιούργησε ένα προϊόν για γυναίκες που εκτιμούν την απλότητα και τον μινιμαλισμό. Κάθε προϊόν είναι υπεύθυνο για διαφορετικό στάδιο ανόρθωσης των βλεφαρίδων. Το πρώτο δίνει ευελιξία και ανοίγει τις τρίχες σε θρεπτικά συστατικά, το δεύτερο επιτρέπει την εξουδετέρωση αυτής της δράσης και τη σταθεροποίηση του νέου σχήματος των βλεφαρίδων και το τρίτο θρέφει περαιτέρω τις βλεφαρίδες. Η Zola προσφέρει έτσι ένα μάλλον ασυνήθιστο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό σετ πλαστικοποίησης βλεφαρίδων.

4. Σετ βασικού εξοπλισμού Elleebana Lash Lift

Η μάρκα Elleebana παρέχει ένα επαγγελματικό σετ για ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι και όχι μόνο, το οποίο διαρκεί για πολλές εφαρμογές. Τα σετ αποτελούνται από 15 ζεύγη φακελάκια με ενεργοποιητή και εξουδετερωτή. Κάθε ένα είναι αρκετό για έως και 4 εφαρμογές, αρκεί να εκτελούνται η μία μετά την άλλη. Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια κόλλα ανόρθωσης, πολλά ζεύγη ράβδων σιλικόνης, ένα μεταλλικό απλικατέρ, ένα βουρτσάκι, ένα προϊόν αφρού για αφαίρεση και ένα εικονογραφημένο εγχειρίδιο οδηγιών.

Ταυτόχρονα, είναι το πιο ακριβό σετ στην κατάταξη. Ωστόσο, η τιμή δεν είναι τόσο υπερβολική αν σκεφτεί κανείς ότι διαρκεί έως και 60 εφαρμογές, καθιστώντας το μια επιλογή που θα διαρκέσει για περισσότερες από μερικές θεραπείες. Μπορούν να εκτελεστούν μια προς μια μόνο σε επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής.

Με το σετ, μπορείτε να εκτελέσετε μια πλήρη ανόρθωση βλεφαρίδων γρήγορα. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν εμφανώς ανορθωμένες βλεφαρίδες με καθορισμένη καμπύλη. Επιπλέον, είναι ένα προϊόν χωρίς καθόλου φορμαλδεΰδη. Αξιοσημείωτη είναι και η διάρκεια της θεραπείας. Μια μόνο ανόρθωση βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει μόλις 20 λεπτά, καθιστώντας τη έναν άμεσο τρόπο να μεταμορφώσετε την εμφάνιση των φυσικών βλεφαρίδων.

5. RefectoCil Eyelash Lift

Σχεδιασμένο για ανόρθωση βλεφαρίδων, το σετ Eyelash Lift της RefectoCil είναι μια εξαιρετική επιλογή για γυναίκες που ενδιαφέρονται κυρίως για μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, μπορείτε να εκτελέσετε έως και 36 θεραπείες με αυτό το σετ.

Το προϊόν από την RefectoCil περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως ράβδους σιλικόνης, μίνι μπολ καλλυντικών, βουρτσάκια και ανορθωτικό βλεφαρίδων. Επιπλέον, φυσικά, υπάρχουν προϊόντα για ανόρθωση των βλεφαρίδων. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν δύο σωληνάρια ενός ενεργοποιητή και δύο σωληνάρια για εξουδετέρωση, 3,5 ml το καθένα, και ένα μπουκάλι κόλλας 4 ml.

Ολόκληρο το σετ προσφέρεται σε μια γενναιόδωρη τσάντα μακιγιάζ. Όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, η διεξαγωγή της θεραπείας με αυτό το σετ είναι μια απλή διαδικασία. Παίρνετε τρία διαφορετικά μεγέθη ράβδων σιλικόνης που μπορούν να θεωρηθούν επιπλέον πλεονέκτημα. Αυτό καθιστά δυνατό να τις ταιριάξετε με το μήκος των βλεφαρίδων σας και την επιθυμητή καμπύλη.

6. Σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων Thuya

Οι γυναίκες που αναζητούν ένα μεγάλο σετ που θα είναι αρκετό για πολλές εφαρμογές μπορούν επίσης να δουν τι προσφέρει το σετ από τη μάρκα Thuya. Αυτό είναι ένα απλό σετ που αποτελείται από μόνο 5 μέρη. Περιλαμβάνει 15 ml μόνιμου τζελ, 15 ml υγρού εξουδετερωτή, 15 ml ανορθωτικής κόλλας, ράβδους σιλικόνης και ξύλινη λαβή.

Με τη μεγάλη ποσότητα κάθε προϊόντος, το σετ της Thuya διαρκεί έως και δεκάδες εφαρμογές. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο καλά σε αυτό το σετ. Η τιμή του σετ σίγουρα πρέπει να θεωρηθεί μειονέκτημα και παίρνετε μόνο ένα ζευγάρι ράβδους σιλικόνης σε μέγεθος M. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ράβδους σε μέγεθος S ή L, πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά.

Το σετ ανόρθωσης βλεφαρίδων από τη Thuya παρέχει μακράς διάρκειας καμπύλη και ανόρθωση των βλεφαρίδων. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 έως 8 εβδομάδες στις φυσικές βλεφαρίδες. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο και την κατάσταση των βλεφαρίδων σας.

Πώς να κάνετε ανόρθωση και πλαστικοποίηση βλεφαρίδων στο σπίτι;

Η όλη διαδικασία ανόρθωσης και πλαστικοποίησης βλεφαρίδων στο σπίτι μπορεί να διαρκέσει περίπου μία ώρα, οπότε φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο. Μόλις ολοκληρωθεί, είναι επίσης καλή ιδέα να ενυδατώνετε και να περιποιείστε τις βλεφαρίδες σας τακτικά για να διατηρήσετε το ανορθωμένο αποτέλεσμα για περισσότερο.

Είναι επίσης καλή ιδέα να τηρείτε τη σωστή υγιεινή κατά τη διάρκεια της ανόρθωσης βλεφαρίδων στο σπίτι για να αποφύγετε ερεθισμούς ή μολύνσεις των ματιών. Η τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή και η προσοχή κατά την εφαρμογή των προϊόντων είναι το κλειδί για μια ασφαλή και αποτελεσματική ανόρθωση βλεφαρίδων στο σπίτι.

Η ανόρθωση των βλεφαρίδων στο σπίτι ξεκινά με έναν ενδελεχή καθαρισμό των βλεφαρίδων και της περιοχής των ματιών χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι. Ένα ειδικό σαμπουάν για βλεφαρίδες και φρύδια μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την ανόρθωση βλεφαρίδων βήμα προς βήμα.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό μέγεθος ράβδων σιλικόνης – η ένταση της καμπύλης εξαρτάται από αυτό. Οι ράβδοι μπορούν να κοπούν ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο μέγεθος του βλεφάρου. Στη συνέχεια, πρέπει να εφαρμόσετε λίγη κόλλα για βλεφαρίδες στις ράβδους. Συνήθως, η κόλλα περιλαμβάνεται στο σετ

Πρέπει να χτενίσετε τις βλεφαρίδες πάνω στις ράβδους, χωρίζοντάς τες προσεκτικά. Αυτό θα διατηρήσει τις βλεφαρίδες στη σωστή θέση για ανόρθωση και πλαστικοποίηση.

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα προϊόν στις βλεφαρίδες για να αυξήσετε την ελαστικότητά τους και να τις προετοιμάσετε για τα ενεργά συστατικά. Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το προϊόν πρέπει να αφαιρεθεί απαλά και να ακολουθήσει η εφαρμογή ενός εξουδετερωτή για να βοηθήσει στην αναδόμηση των βλεφαρίδων. Το τελευταίο βήμα είναι η πραγματική πλαστικοποίηση βλεφαρίδων. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται φόρμουλες κερατίνης.

Τέλος, είναι αρκετό να αφαιρέσετε τα προϊόντα και να αφαιρέσετε απαλά τις ράβδους σιλικόνης. Για να ολοκληρωθεί η ανόρθωση και η πλαστικοποίηση των βλεφαρίδων, χτενίστε τις βλεφαρίδες με ένα βουρτσάκι.

Μετά την εκτέλεση μιας ανόρθωσης βλεφαρίδων στο σπίτι, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αισθητά για έως και αρκετές εβδομάδες. Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν υπέροχες ανορθωμένες και καθορισμένες βλεφαρίδες χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Εξοικονομεί επίσης χρόνο και χρήμα, σε σύγκριση με τα τακτικά ραντεβού σε ινστιτούτα αισθητικής.