Αυτό το προϊόν βάφει τα φρύδια τόσο καλά! Δείτε το υπέροχο Nanobrow Eyebrow Pomade

Αναζητάτε κάτι εντυπωσιακό για το μακιγιάζ των φρυδιών σας; Το κρεμώδες, αδιάβροχο και ακριβείας Nanobrow Eyebrow Pomade είναι το συνώνυμο των τέλειων φρυδιών, χωρίς να χρειάζεται διορθώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας, οποιαδήποτε στιγμή! Γεμίστε τα κενά με χρώμα, δώστε τους το επιθυμητό σχήμα και σχεδιάστε τρίχες, εάν χρειάζεται, για να καλύψετε τυχόν κενά.

Nanobrow Eyebrow Pomade – η τέλεια πομάδα για το μακιγιάζ των φρυδιών

Αυτή η πομάδα φρυδιών είναι ένα μοναδικό καλλυντικό. Κανένα άλλο προϊόν δεν είναι τόσο αποτελεσματικό και εύχρηστο ταυτόχρονα! Είναι ο τρόπος για περιποιημένα φρύδια και κάθε τρίχα σχεδιάζεται με την υψηλότερη ακρίβεια. Γνωρίζετε ήδη το Nanobrow Eyebrow Pomade; Είναι μία τέλεια, ακριβής, ενισχυτική πομάδα με κρεμώδη σύνθεση που χαρίζει λάμψη, θα σχεδιάσετε τα φρύδια σας και θα γεμίσετε τα κενά με όμορφο χρώμα. Δε θα έχετε αραιά φρύδια και θα μπορέσετε να ζωγραφίσετε τρίχες για πιο πυκνό αποτέλεσμα οπτικά. Πείτε αντίο στα λεπτά φρύδια και στο ατελές μακιγιάζ! Αυτή η πομάδα φρυδιών εγγυάται υπέροχο και εύκολο μακιγιάζ φρυδιών, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις. Οι τρεις όμορφες αποχρώσεις προσφέρουν ένα υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα.

Nanobrow Eyebrow Pomade – πομάδα περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα: 

Nanobrow Eyebrow Pomade – για κάθε τύπο φρυδιού!

Θα το αγαπήσετε, ανεξαρτήτως τύπου φρυδιών: αραιά, σχεδόν αόρατα ή ατίθασα και πυκνά. Το προϊόν της Nanobrow είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλετε να έχετε έντονα και εκφραστικά φρύδια που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τέλειο μακιγιάζ φρυδιών, χωρίς να χρειάζεστε άλλα προϊόντα!

Εκφραστική εμφάνιση ή διακριτικό μακιγιάζ;

Η πομάδα έχει πυκνή σύνθεση που εγγυάται πλήρη κάλυψη και έντονη εμφάνιση. Ωστόσο το προϊόν είναι εξαιρετικό και για τη δημιουργία διακριτικού καθημερινού μακιγιάζ, ειδικά αν τα δικά σας φρύδια είναι πυκνά, παρά αραιά. Θα σας βοηθήσει για να φτιάξετε το σχήμα των φρυδιών σας, αν δεν σας αρέσει, καθώς η πομάδα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λεπτές γραμμές που μοιάζουν με τρίχες και τα φρύδια φαίνονται πιο πυκνά.

 

πομάδα φρυδιών

Nanobrow Eyebrow Pomade – όμπρε αποτέλεσμα φρυδιών

Γνωρίζατε ότι το Nanobrow Eyebrow Pomade είναι ένα τέλειο προϊόν για όμπρε φρύδια; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε απόχρωση και να χρησιμοποιήσετε λιγότερο προϊόν στο εσωτερικό σημείο των φρυδιών σας και περισσότερο στην εξωτερική άκρη των φρυδιών σας. Αν σας αρέσουν τα επαγγελματικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε δύο αποχρώσεις Nanobrow Eyebrow Pomade (μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα) και ανακατέψτε τις στο μέσο μέρος του φρυδιού. Η πομάδα διατίθεται και σε διαφορετικές αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αποτελέσματα διάρκειας στα φρύδια

Εάν το ανθεκτικό μακιγιάζ είναι σημαντικό για σας και θέλετε να είναι τέλειο σε όλες τις συνθήκες, στην πισίνα, στην προπόνηση κ.λπ., τότε το Nanobrow Eyebrow Pomade είναι το ιδανικό για σας, καθώς είναι αδιάβροχο! Θα επιβιώσει όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζούρες ή να ξεθωριάσει.

Nanobrow Eyebrow Pomade – απλό και εύκολο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ φρυδιών δεν χρειάζεται να είναι κουραστικό ή χρονοβόρο! Η μοναδική πομάδα με υπέροχη φόρμουλα που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το μακιγιάζ σας σε λίγα λεπτά! Πώς θα το κάνετε αυτό; – Πάρτε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν σε ένα πινέλο και φτιάξτε τα φρύδια σας, δημιουργώντας το τέλειο σχήμα. Στη συνέχεια γεμίστε τα φρύδια με το επιλεγμένο χρώμα, χρησιμοποιήστε το πινελάκι ακριβείας του σετ – επίπεδο, μικροσκοπικό και με γωνία.