Δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – Ποιες είναι οι καλύτερες;

Οι extensions βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι έχουν γίνει πραγματικότητα. Οι επώνυμες εταιρείες ομορφιάς συνεχίζουν να κυκλοφορούν προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων που σας επιτρέπουν να κάνετε οποιαδήποτε διαμόρφωση των βλεφαρίδων μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Πρόκειται για μια πραγματική επανάσταση και μια ευκαιρία να αλλάξετε την εμφάνισή σας με σχετικά χαμηλό κόστος. Ωστόσο, ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι αξίζουν να αποκαλούνται οι καλύτερες;

Οι καλύτερες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – ποιες να επιλέξετε;

Μόλις πριν από λίγα χρόνια, λίγοι άνθρωποι μπορούσαν να φανταστούν ότι η διαδικασία που είναι γνωστή από τα ινστιτούτα ομορφιάς θα μπορούσε να γίνει με ασφάλεια στο σπίτι. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο για τη βιομηχανία ομορφιάς. Γνωστές και αγαπημένες εταιρείες ομορφιάς έχουν εκπλήξει τους πάντες με τις δεσμίδες βλεφαρίδων για επεκτάσεις βλεφαρίδων εφαρμογής στο σπίτι.

Τα προϊόντα αυτά έγιναν γρήγορα ανάρπαστα και κέρδισαν την αναγνώριση ενός ευρέος φάσματος γυναικών. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το να διαμορφώσεις τις βλεφαρίδες σε μόλις 10 λεπτά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Επιπλέον, οι ψεύτικες δεσμίδες βλεφαρίδες για κατ’ οίκον εφαρμογή δεν επιβαρύνουν τις φυσικές βλεφαρίδες. Επίσης, δεν τις εκθέτουν στο ξεθώριασμα ή στην πτώση. Εφαρμόζονται σε απόσταση περίπου 1 mm από τη γραμμή των βλεφαρίδων, γεγονός που τις καθιστά μια εξαιρετικά ασφαλή εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές extensions βλεφαρίδων.

Ταυτόχρονα, πολλές γυναίκες μπορεί να αναρωτιούνται ποιο είναι το καλύτερο προϊόν αυτού του είδους. Είναι γνωστό ότι κάθε εταιρεία ομορφιάς θα δώσει μεγάλη προσοχή στην προώθηση των ψεύτικων βλεφαρίδων της και θα δώσει πολλές υποσχέσεις. Φυσικά, δεν μπορούν όλες να επιβεβαιωθούν στην πραγματικότητα.

Ο ορισμός των ιδανικών βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι δεν είναι ξεκάθαρος. Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της ανάγκες και προτιμήσεις. Ωστόσο, ήταν δυνατό να συγκεντρώσουμε μερικά προϊόντα που ξεχωρίζουν σημαντικά από τον ανταγωνισμό. Αυτό ήταν το κύριο κίνητρο για τη δημιουργία της παρακάτω κατάταξης!

Κατάταξη των δεσμίδων βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι – τι λήφθηκε υπόψη;

Αυτή η κατάταξη των δεσμίδων βλεφαρίδων δημιουργήθηκε για να δώσει την απάντηση στο ερώτημα: ποιες είναι οι καλύτερες; Κατά τη δημιουργία της, ελήφθησαν υπόψη πολλοί παράγοντες.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων που συγκεντρώνονται σε αυτόν τον κατάλογο έχουν απλή εφαρμογή – δεν αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά. Η ίδια η αισθητική αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τον νικητή της κατάταξης!

1. Δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash – Εxtensions βλεφαρίδων κατ΄ οίκον εφαρμογής

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατάταξη. Η μάρκα Nanolash έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα στον κόσμο της ομορφιάς. Είναι διάσημη για την παραγωγή μιας ποικιλίας αξεσουάρ βλεφαρίδων. Ωστόσο, οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι ένας πραγματικός παίκτης που φέρνει τα πάνω κάτω στον κλάδο.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής αφορούν δεσμίδες βλεφαρίδων που μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε μόλις 10 λεπτά. Επιπλέον, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής φτάνει τις 5 ημέρες. Δεν αναφέρει κανέναν παράγοντα που θα μπορούσε να την επηρεάσει. Η εφαρμογή μπορεί να γίνει σε 3 βήματα:

  • εφαρμογή του συνδετικού υλικού Nanolash,
  • εφαρμογή των δεσμιδων κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, περίπου 1 mm μακριά από       τη  γραμμή των βλεφαρίδων,
  • συγκόλληση των τμημάτων με τη χρήση του απλικατέρ και εφαρμογή του σφραγιστικού    σε όλες τις βλεφαρίδες.

Δεν χρειάζεται να έχετε εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής έχουν σχεδιαστεί τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Διατίθενται ως εξής:

  • μια ενιαία συσκευασία – περιέχει 36 δεσμίδες βλεφαρίδων σε 3 μήκη: 10, 12 και 14 mm    και σε 8 στυλ για να επιλέξετε,
  • ένα πλήρες σετ extensions βλεφαρίδων – εκτός από τις δεσμίδες, περιέχει επίσης ένα        συνδετικό, ένα προϊόν αφαίρεσης, ειδικές λαβίδες και ένα σφραγιστικό Nanolash.

Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι μαλακές και εύκαμπτες, επιπλέον προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του ματιού. Διατίθενται σε μια εύκαμπτη, λεπτή λωρίδα που καλύπτει καμουφλάροντας τα σημεία σύνδεσης.

Οι κυρίες που χρησιμοποιούν τις extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής έχουν να αναφέρουν πολλά θετικά σχόλια γι’ αυτές. Πρώτα απ’ όλα, επισημαίνουν την αισθητική της κατασκευής. Οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής μιμούνται τέλεια τις φυσικές βλεφαρίδες. Κάθε μία από τις δεσμίδες έχει λεπτεπίλεπτα διαφοροποιημένες, ξεχωριστά κολλημένες τρίχες, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα τελικά φυσικό φινίρισμα. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε περισσότερες βλεφαρίδες, η τελική εμφάνιση δεν θα φαίνεται ψεύτικη ή αλλόκοτη. Είναι σημαντικό ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων Nanolash έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζονται σε στρώσεις, ώστε να επιτυγχάνεται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα ογκωδών βλεφαρίδων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατασκευαστής αναφέρει ότι οι δεσμίδες βλεφαρίδων είναι μιας χρήσης. Ωστόσο, οι κριτικές των χρηστών δείχνουν ότι μπορούν με σιγουριά να επαναχρησιμοποιηθούν. Οι χρήστες επισημαίνουν ότι μετά την αφαίρεση των βλεφαρίδων, οι δεσμίδες δεν παραμορφώθηκαν και δεν έχασαν το αρχικό τους σχήμα. Επομένως, είναι δυνατή η επαναχρησιμοποίησή τους στην επόμενη εφαρμογή. Αυτό, με τη σειρά του, καθιστά το προϊόν εξαιρετικά οικονομικό.

2. Κιτ extensions βλεφαρίδων Glamnetic

Την επόμενη θέση στην κατάταξη καταλαμβάνει το Glamnetic Lash Extension Kit. Το προϊόν είναι αρκετά δημοφιλές, ωστόσο δεν εκφράζουν όλες οι γυναίκες θετικά σχόλια γι’ αυτό.

Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή διατίθενται σε 3 μήκη σε μία συσκευασία. Παραλαμβάνετε δεσμίδες των 10, 12 και 14 χιλιοστών. Πρόκειται για ένα απόλυτο πρότυπο στις μέρες μας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης απαραίτητα αξεσουάρ, όπως απλικατέρ, κόλλα και υλικό αφαίρεσης. Αυτά προορίζονται για να σας βοηθήσουν να τις εφαρμόσετε μόνοι σας.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες από την Glamnetic αναμένεται ότι καθιστούν το styling εφικτό σε μόλις 10 λεπτά. Επιπλέον, αναμένεται ότι διαρκούν για αρκετές ημέρες. Ωστόσο, ο κατασκευαστής ξεκαθαρίζει ότι η διάρκεια ζωής των βλεφαρίδων εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο τις φροντίζετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι βλεφαρίδες από την Glamentic δεν άξιζαν υψηλότερη βαθμολογία.

Σε σύγκριση με άλλα προϊόντα, όπως οι δεσμίδες βλεφαρίδων από τη Nanolash, η συσκευασία αυτών των βλεφαρίδων είναι αμφιβόλου ποιότητας. Επίσης, δεν εξασφαλίζει την άνετη αποθήκευση των βλεφαρίδων. Υπάρχει επίσης έλλειψη σαφών πληροφοριών σχετικά με το κατά πόσον αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αφού αφαιρεθούν.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής επισημαίνει διάφορους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια της εφαρμογής. Πρόκειται, για παράδειγμα, για τη σκόνη στις βλεφαρίδες, τα καλλυντικά με βάση το λάδι ή τις κακοφτιαγμένες εφαρμογές. Έτσι, δεν υπάρχει σαφής εγγύηση για το πόσο θα μπορούσαν να παραμείνουν οι δεσμίδες στο μάτι.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Η επόμενη θέση πηγαίνει στο Ardell X-tended Wear Lash System KIT. Το κιτ αποτελείται από δύο σετ βλεφαρίδων διαφορετικού μήκους. Επίσης, παίρνετε αξεσουάρ extensions βλεφαρίδων όπως: ένα συνδετικό, ένα υλικό σφράγισης και ένα απλικατέρ.

Μια σαφής ένδειξη οδηγιών σχετικά με το ποιες δεσμίδες μπορούν να εφαρμοστούν στη γωνία του ματιού και ποιες εφαρμόζονται καλύτερα στη μέση της γραμμής των βλεφαρίδων είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του σετ.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από την Ardell αναμένεται να διαρκέσουν έως και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι πολλά εξαρτώνται από την ατομική προδιάθεση και τη μετέπειτα φροντίδα. Επομένως, η διάρκεια ζωής της εφαρμογής δεν είναι εγγυημένη.

Οι βλεφαρίδες Adrell X-tended Wear Lash System KIT φαίνονται αρκετά τεχνητές, γεγονός που εξηγεί τη χαμηλή τιμή τους. Οι μεμονωμένες τρίχες είναι προσαρτημένες σε μια μαύρη λωρίδα. Αυτό, με τη σειρά του, συμβάλλει στο να καλυφθούν οι συνδετικές γραμμές που φαίνονται αντιαισθητικές.

Η εφαρμογή χαρακτηρίζεται ότι είναι απλή και δεν διαρκεί περισσότερο από 10 λεπτά. Ωστόσο, ο κατασκευαστής επισημαίνει ότι η πρώτη εφαρμογή των βλεφαρίδων μπορεί να απαιτεί λίγο περισσότερη υπομονή. Παρ’ όλα αυτά, οι ψεύτικες βλεφαρίδες από την Ardell σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολλά στυλ. Οι κυρίες μπορούν να τις τροποποιούν ελεύθερα μέχρι να επιτύχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, λόγω της ελαφρώς πιο δύσκολης εφαρμογής, της ποιότητας των βλεφαρίδων, καθώς και της ανάγκης ειδικής μετέπειτα φροντίδας των βλεφαρίδων, αυτό το προϊόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως «το καλύτερο».

4. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Η επόμενη θέση στην κατάταξη ανήκει στις δεσμίδες βλεφαρίδων από την Amor.

Με την πρώτη ματιά, οι προκατασκευασμένες δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι φαίνονται αρκετά καλές, αλλά όχι τέλειες όμως. Οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν ένα σετ με τον κατάλληλο τύπο καμπυλότητας. Κάθε ένα από αυτά περιέχει δεσμίδες βλεφαρίδων σε διαφορετικά μήκη με πρόσθετα αξεσουάρ.

Με μια λέξη, περιέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής. Οι δεσμίδες είναι ελαφριές και εξαιρετικά εύκαμπτες. Έτσι, η εφαρμογή τους δεν αναμένεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Επιπλέον, ο κατασκευαστής διασφαλίζει διάρκεια ζωής έως και αρκετές ημέρες. Ωστόσο, αυτή δεν είναι ακριβής πληροφορία. Αναφέρεται ότι η διάρκεια ζωής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος οι δεσμίδες να διαρκέσουν δύο ημέρες ή και λιγότερο. Αυτό, με τη σειρά του, συνηγορεί κατά αυτού του κιτ.

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων από την Amor Lashes μπορούν επίσης να επαναχρησιμοποιηθούν, καθώς δεν χάνουν το σχήμα τους μετά την αρχική εφαρμογή. Η εμφάνισή τους, δυστυχώς, μπορεί να περιγραφεί ως λίγο ψεύτικη. Κάθε μία από τις δεσμίδες είναι πανομοιότυπη, παρά τις διαφορές στο μήκος. Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, επομένως, δεν μπορείτε να βασιστείτε στην επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος.

Η συσκευασία αφήνει επίσης πολλά περιθώρια για απαιτήσεις – είναι χαμηλής ποιότητας και δεν εξασφαλίζει την επακόλουθη βολική αποθήκευση των δεσμίδων, οι οποίες, άλλωστε, θα πρέπει να φυλάσσονται σε χώρο που εξασφαλίζει την υγιεινή.

5. Invisi-Lash Kit TATTI

Η TATTI είναι μια άλλη εταιρεία που έχει ως στόχο να διευκολύνει τις γυναίκες να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Έχει λανσάρει ένα σετ extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής για αρχάριους, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε τις extensions βλεφαρίδων σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Μια θήκη περιέχει ένα σετ βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι. Οι βλεφαρίδες δίνουν την εντύπωση ότι είναι μαλακές, αισθητικά ευχάριστες και εύκαμπτες. Οι τρίχες είναι κολλημένες σε μια διαφανή λωρίδα. Αυτό το γεγονός, αντίθετα με τα φαινόμενα, δεν κάνει όμως τις extensions βλεφαρίδων λιγότερο ορατές. Στην πράξη, συμβαίνει το αντίθετο – από κοντά, τα σημεία σύνδεσης είναι πιο αισθητά και δεν υπάρχει αυτή η πρόσθετη «ώθηση» που δίνει η μαύρη λωρίδα, κάνοντας τη γραμμή των βλεφαρίδων να φαίνεται πιο γεμάτη. Και πάλι, μπορείτε να δείτε τη μείωση του κόστους να αντικατοπτρίζεται στη συσκευασία, η οποία είναι εξαιρετικά μη πρακτική.

Οι ψεύτικες extensions βλεφαρίδων από την TATTI αναμένεται να διαρκέσουν έως και 5 ημέρες. Σε αυτή την περίπτωση, ο κατασκευαστής κάνει μια σαφή δήλωση. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να αποφεύγουν τα καλλυντικά με βάση το λάδι. Αυτό, ωστόσο, είναι απολύτως λογικό. Το λάδι αποδυναμώνει τη δράση του συνδετικού υλικού, οπότε μπορεί φυσικά να επηρεάσει τη διάρκεια της εφαρμογής.

Ποιες δεσμίδες βλεφαρίδων για κατ’ οίκον εφαρμογή είναι οι καλύτερες; – Σύνοψη κατάταξης

Οι δεσμίδες βλεφαρίδων για εφαρμογή στο σπίτι είναι μια σειρά προϊόντων που μπορούν να σας επιτρέψουν να αλλάξετε την εμφάνισή σας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ο μέσος χρόνος εφαρμογής, όπως υπόσχονται οι παραγωγοί, είναι μόνο περίπου 10 λεπτά. Επιπλέον, οι δεσμίδες προσφέρουν διάρκεια ζωής από 3 έως και 10 ημέρες.

Το προϊόν για extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής της Nanolash είναι σήμερα ο ηγέτης σε αυτή την κατηγορία. Αυτές οι δεσμίδες βλεφαρίδων διαθέτουν όλα όσα μπορεί να χρειαστεί κάθε γυναίκα. Με διαφορετικά στυλ για να διαλέξετε, διαφορετικά μήκη, καθώς και αξεσουάρ, οι extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής απογειώνουν αυτή την κατάταξη.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η τελική απόφαση εξαρτάται πάντα από εσάς. Η παραπάνω κατάταξη αποσκοπεί μόνο στην παροχή κάποιας βοήθειας κατά την επιλογή σας. Συγκεντρώνει τα 5 καλύτερα προϊόντα που σας επιτρέπουν να κάνετε extensions βλεφαρίδων κατ’ οίκον εφαρμογής στο σπίτι.

Κάθε γυναίκα θα πρέπει να δίνει προσοχή στο μήκος και το στυλ των βλεφαρίδων της, τον τύπο της καμπυλότητας και να εξετάζει τα αποτελέσματα που θέλει να επιτύχει. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουν ότι κάθε εφαρμογή μπορεί να αναδείξει το πλήρες δυναμικό του βλέμματός τους.