Ενισχύστε την Ομορφιά των Φρυδιών σας με το Nanobrow Lamination Gel

Το Nanobrow Lamination Gel είναι ένα τζελ φρυδιών που βελτιώνει τα φρύδια σας στη στιγμή. Διαχωρίζει τις τρίχες με ακρίβεια, καλύπτοντας και τις πιο μικρές και τις κρατά στη θέση τους για 24 ώρες, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις.

Διαβάζοντας παρακάτω θα μάθετε λεπτομέρειες για το μοναδικό προϊόν της σειράς Nanobrow – το τζελ φρυδιών. Τα φρύδια σας θα φαίνονται σαν πλαστικοποιημένα και το αποτέλεσμα διαρκεί όλη μέρα. Η υφή του gel είναι ευχάριστη στη χρήση, δεν αφήνει υπολείμματα ή σβώλους στις τρίχες.

Τέλεια φρύδια σε μια στιγμή

Το τζελ περιέχει ποιοτικές χρωστικές, υπέροχες και για τα πολύ λεπτά φρύδια, ενώ επίσης δαμάζουν εύκολα τα πυκνά και ατίθασα φρύδια. Το βουρτσάκι σιλικόνης χτενίζει και διαμορφώνει με ακρίβεια τα φρύδια διατηρώντας τα τέλεια όλη μέρα.

Το Nanobrow Lamination Gel είναι ένα προϊόν εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας και ακρίβειας που διαμορφώνει και τα πιο ατίθασα φρύδια. Χάρη στο καστορέλαιο, συνδυάζει τις ιδιότητες ενός προϊόντος μακιγιάζ και περιποίησης φρυδιών. Το πολύτιμο λάδι θρέφει, δυναμώνει και προστατεύει τις τρίχες των φρυδιών.

Nanobrow Lamination Gel – τζελ περιποίησης φρυδιών

Διαθέσιμο σε χρώματα:  

Δημιουργήστε το τέλειο σχήμα των φρυδιών σας εύκολα

Το τζελ Nanobrow έχει σχεδιαστεί για να αφήνει τα φρύδια ογκώδη, γεμάτα και με φυσική λάμψη. Χαρίζει στα φρύδια ένα υπέροχο χρώμα και τα κρατά προς στην κατεύθυνση που τους δίνετε. Το προϊόν είναι τέλειο για το τελευταίο στάδιο του μακιγιάζ, γιατί προσφέρει διάρκεια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, χωρίς άλλα προϊόντα.

Η θρεπτική και καλλωπιστική φόρμουλα θα προσφέρει στα φρύδια σας το σχήμα των ονείρων σας και θα τα μαλακώσει εις βάθος. Απλώς περάστε το στα φρύδια σας – το κουραστικό περίγραμμα των φρυδιών σας δε θα είναι πια πρόβλημα!

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)

Γίνετε ειδικός των φρυδιών σας με Nanobrow!

Το ακριβές, εργονομικό βουρτσάκι βάφει και τις πιο λεπτές τρίχες. Οι τρίχες δεν κολλάνε μεταξύ τους και το αποτέλεσμα είναι τέλειο. Τα φρύδια είναι όμορφα και λαμπερά.

Nanobrow Lamination Gel:

  • χαρίζει φυσικό σχήμα στα φρύδια
  • τα φρύδια φαίνονται σαν πλαστικοποιημένα
  • θρέφει και προστατεύει
  • παρέχει 24ωρο κράτημα
  • δίνει όμορφο χρώμα στα φρύδια
  • το καστορέλαιο σκουραίνει και χαρίζει όγκο στα φρύδια
  • χτενίζει και δίνει σχήμα ακριβείας στα φρύδια 
  • διατίθεται σε τέσσερα χρώματα

Το Nanobrow Lamination Gel διατίθεται σε τέσσερα χρώματα! Επιλέξτε ένα κομψό μπεζ, καφέ ή μαύρο. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάφανο τζελ για να διατηρήσετε τα φρύδια σας στη θέση τους. Υπάρχουν άπειρες δυνατότητες!

Υπέροχες αξιολογήσεις από καταναλωτές και επαγγελματίες

Το Nanobrow Lamination Gel είναι μια κορυφαία επιλογή σε όλον τον κόσμο. Τόσο οι τακτικοί καταναλωτές, όσο και οι επαγγελματίες το λατρεύουν για την ακρίβεια, το τέλειο αποτέλεσμα στα φρύδια, την εντυπωσιακή συσκευασία, το εργονομικό βουρτσάκι σιλικόνης και τη φόρμουλα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Αυτό το τζελ πλαστικοποίησης φρυδιών δεν έχει ελαττώματα. Θα σας επιτρέψει να φτιάξετε και να βελτιώσετε τα πιο πυκνά φρύδια με μερικές πινελιές. Το βουρτσάκι διαχωρίζει εύκολα τις τρίχες. Για να μάθετε πως να εφαρμόσετε το τζελ φρυδιών, μπορείτε να ψάξετε την επίσημη ιστοσελίδα Nanobrow.

Μη διστάσετε να συνδυάσετε το Nanobrow Lamination Gel με άλλα προϊόντα της σειράς Nanobrow, δημιουργώντας τα πιο μοναδικά αποτελέσματα – τα φρύδια που θέλετε!

nanobrow αξιολογήσεις για καλύτερα τζελ φρυδιών