Καλοήθης Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε το Βραχμί για το Μαλλι Του/Της

Το Βραχμί (Viburnum, Latin σημαινει «δέντρο εναλλαγής») είναι ένα φυσικό υλικό, που έχει χρησιμοποιηθεί διαρκώς για αισθητική και θεραπευτική φροντίδα κατά τα χρόνια. Στην αρχαία Αφρική και στην Βόρεια Αμερική, το Βραχμί είναι μια από τις τρεις σημαντικότερες ιατρικές φυτικές ενυδάτωσης και ομοιοπαθητικής χρήσης την οποία έπαιζαν μεγάλη ρόλο στην τελική διαιρεσιμότητα των ανθρώπων. Σήμερα, η φροντίδα του μαλλιού με το Βραχμί επιτυγχάνει να επιτελείται με τη χρήση αρκετών απλών τρόπων.

Τρόπος Νουμέρο Ένα: Βαθιά Ενυδάτωση με Το Θερμό Βραχμί

Η διαδικασία γίνεται εύκολα ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία:

  1. Συνδυάζετε το Βραχμί με το νερό ώστε να φτιάξετε μια κονιά ουσία. Στη συνέχεια, ανακινήστε το μείγμα με μια φθηνή σκέψη.
  2. Κατά τη διάρκεια της ανάμιξης ζείτε το μείγμα με τα δάχτυλα και θερμαίνετε την ουσία. Ωστόσο, φροντίστε να μην το θερμαίνετε πάρα πολύ, διότι δεν είναι καλό για το καλώδωμα του μαλλιού.
  3. Επικαλέστε την ουσία στα μαλλιά σας, ιδιαίτερα στις κατώτατε μέρες. μπορείτε να την εφαρμόσετε με τα δάχτυλα ή με ένα ιδιαίτερο κατσαρόλακι επικολλήστε την. Εγκαταλείψτε την για τουλάχιστον έναν ώρα καισυνέχισέ τη με την χρήση ενός σουβλάκιου και τμημάτων νερού.
  4. Μετά από την εφαρμογή και την εξασφάλιση της ενυδάτωσης, διαγράψτε το μείγμα από τα μαλλιά σας με μια διαφάνεια σαμπουάν ή ένα καθαρισμένο σαπούνι. Και θα πρέπει να ενημερωθείτε ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Τρόπος Νουμέρο Δύο: Το Απροστάλεκτο Βραχμί

Στην πολυτελή φροντίδα των μαλλιών, μπορείτε να απολαύσετε διαφορετικές προσεγγίσεις για να διεισδύσετε το Βραχμί στα μαλλιά. Ένας εξαιρετικός τρόπος είναι η επαγγελματική τεχνική του χρησιμοποιούντας απροστάλεκτο Βραχμί. Το απροστάλεκτο Βρα