Ψάχνετε για μάσκα μαλλιών κερατίνης; Δείτε τις επιλογές μας

Ακούτε για την κερατίνη και πιστεύετε ότι έτσι επανορθώνονται τα μαλλιά – και αυτό είναι σωστό, γιατί ακριβώς αυτό θέλουμε να κάνει μια καλή μάσκα μαλλιών κερατίνης. Δεδομένου ότι αυτή η πρωτεΐνη είναι δομικό στοιχείο των μαλλιών, θα ήταν παράξενο να ψάχνουμε για άλλες ουσίες που θα αναζωογονήσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είμαστε απολύτως θετικοί ότι μια καλή μάσκα μαλλιών κερατίνης θα γίνει σύντομα το αγαπημένο σας προϊόν. Πώς όμως θα το εντοπίσετε; Μην ανησυχείτε, το φροντίσαμε εμείς και σας ετοιμάσαμε μία λίστα με κορυφαίες μάσκες μαλλιών κερατίνης που αξίζει να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιείτε.

Μερικές φορές η χρήση μάσκας μαλλιών κερατίνης μπορεί να μην σας δώσει τα αποτελέσματα που θέλατε, ή ίσως πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο απ’ όσο νομίζατε. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή είναι δύσκολο για τα μαλλιά να φαίνονται καλύτερα εάν εκτίθενται συνεχώς σε φθορά. Άρα, εκτός από τη χρήση μάσκας μαλλιών με κερατίνη, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν εκτίθενται σε εξωτερικούς παράγοντες που τα βλάπτουν, αποδυναμώνοντάς τα, χάνουν την λάμψη και τον όγκο τους.

Αιτίες φθοράς των μαλλιών

Τι αποδυναμώνει τα μαλλιά, γιατί χάνουν την λάμψη τους και λεπταίνουν; Οι αιτίες είναι πολλές. Πρέπει να ξέρετε έστω κάποιες σοβαρές για να τις εξαλείψετε και να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να βελτιωθούν. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες κακές συνήθειες της φροντίδας των μαλλιών που δεν πρέπει να κάνετε εάν θέλετε όμορφα και υγιή μαλλιά:

  • χρήση υπερβολικής θερμότητας στα μαλλιά (π.χ. πιστολάκι/σίδερο/ψαλίδι)
  • βαφή και ντεκαπάζ πολύ συχνά
  • τράβηγμα μαλλιών κατά το βούρτσισμα
  • έντονο τρίψιμο μαλλιών με την πετσέτα
  • κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά
  • έλλειψη επαρκούς φροντίδας και προστασίας

Τι πρέπει να αναζητήσετε σε μια μάσκα μαλλιών κερατίνης

Η καλύτερη μάσκα μαλλιών κερατίνης είναι αυτή που σας δίνει τα αποτελέσματα που αναμένετε. Αυτό φαίνεται ίσως ακούγεται προφανές, αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές όλες οι μάσκες μαλλιών κερατίνης. Για παράδειγμα, μια τεράστια ομάδα αυτών των προϊόντων περιέχει πάρα πολλά συστατικά (π.χ. φυτικά ή μαλακτικά) τα οποία όχι μόνο μειώνουν την ποσότητα κερατίνης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα προϊόν, αλλά παράλληλα δεν φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μια μάσκα μαλλιών κερατίνης που επιλέγετε πρέπει να σας προσφέρει μια βαθιά θεραπεία μαλλιών που επανορθώνει και σας χαρίζει υγεία. Τέτοιου είδους προϊόντα για τα μαλλιά θα πρέπει να περιέχουν λίγα συστατικά και το κύριο να είναι η κερατίνη.

Καλύτερη μάσκα μαλλιών κερατίνης. Τι οφέλη προσφέρει;

Η επανορθωτική δύναμη της κερατίνης δεν είναι μύθος! Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών κερατίνης είναι σε θέση να βελτιώσουν ορατά την εμφάνιση των μαλλιών σας, αναστρέφοντας τη ζημιά και εξομαλύνοντας τις επιδερμίδες. Η κερατίνη επανορθώνει, ισχυροποιεί και αυξάνει την αντίσταση των μαλλιών. Ποια είναι τα οφέλη της καλύτερης μάσκας μαλλιών κερατίνης; Το προϊόν πρέπει να:

  • βελτιώνει την εμφάνιση των μαλλιών
  • εξομαλύνει τις επιδερμίδες των μαλλιών
  • προστατεύει τα μαλλιά από εξωτερικούς επιτιθέμενους
  • να απαλύνει και να λειαίνει
  • είναι τα μαλλιά ευχάριστα στο άγγιγμα
  • χαρίζει όγκο στα μαλλιά (χωρίς να τα βαραίνει)

Οι καλύτερες μάσκες μαλλιών πλούσιες σε κερατίνη. Τοπ 5

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK
Μάθετε περισσότερα: www.nanoil.gr

Απίστευτη! Ιδανική για επανόρθωση κατεστραμμένων μαλλιών, καθώς και για την ενδυνάμωσή τους. Η Nanoil Keratin Hair Mask είναι το πιο αγαπημένο προϊόν μαλλιών των καταναλωτών που προτείνεται από επαγγελματίες. Το μυστικό της είναι η σύνθεση που αναπτύχθηκε με προσοχή για πλήρη επανόρθωση. Το προϊόν περιέχει υδρολυμένη κερατίνη και πανθενόλη, για να πετύχετε το στόχο σας και να βελτιώσετε τα μαλλιά σας, χωρίς να τα βαραίνετε. Η Nanoil θα έχει αποτελέσματα γρήγορα και θα δείτε άμεσα βελτίωση της εμφάνισης των μαλλιών σας. Από τη πρώτη χρήση, η Nanoil Keratin Hair Mask σας βοηθάει να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας ευκολότερα, χαρίζει λάμψη και δε φριζάρουν. Όταν χρησιμοποιείται συχνά, η μάσκα μαλλιών κερατίνης χαρίζει όγκο στα μαλλιά και είναι πιο ελαστικά. Το Nanoil περιέχει την μεγαλύτερη ποσότητα κερατίνης και δεν είναι ακριβό! Για να απολαύσετε όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά, πρέπει να χρησιμοποιείτε την Nanoil Keratin Hair Mask σε λουσμένα μαλλιά και να τη ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • παρέχει βαθιά επανόρθωση
  • βελτιώνει ορατά και γρήγορα την εμφάνιση των μαλλιών
  • ενισχύει, προστατεύει και κλειδώνει την ενυδάτωση
  • είναι σχεδιασμένο με ποιοτικά συστατικά
  • ελκυστική τιμή

2. GLOBAL KERATIN DEEP CONDITIONER

Η μάσκα μαλλιών κερατίνης από την Global Keratin δημιουργήθηκε για να θρέφει και να λειαίνει τα μαλλιά. Συνιστάται επίσης για την ενίσχυση των βαμμένων μαλλιών που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις πολλές βαφές, ντεκαπάζ ή περμανάντ. Δυστυχώς, η υψηλή τιμή του προϊόντος δεν το καθιστούν μία λύση για όλους. Η φόρμουλα περιλαμβάνει το Juvenix – ένα μείγμα συστατικών. Αυτή η μυστηριώδη λέξη αναφέρεται σε έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών και πεπτιδίων που αναπληρώνουν τα μαλλιά με θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση. Η Global Keratin περιέχει φυσικά και κερατίνη που επανορθώνει και ενισχύει τα μαλλιά. Επιπλέον, αυτό το προϊόν είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα. Ο κατάλογος των συστατικών δεν είναι τόσο σύντομος και απλός, όπως αναφέραμε παραπάνω, άρα τα αποτελέσματα της κερατίνης από την Global Keratin Deep Conditioner δεν είναι τόσο ισχυρά.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • ενδυναμώνει τα μαλλιά
  • ενισχύει την λάμψη και βελτιώνει την ανθεκτικότητα
  • κλειδώνει την ενυδάτωση
  • διαρκεί πολύ

3. KEUNE CARE KERATIN SMOOTH MASK

Πρόκειται για μία από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών. Διατίθεται σε αρκετά μεγάλο μέγεθος, οπότε η μάσκα μαλλιών Keune θα σας διαρκέσει για πολύ, εκτός εάν δεν λειτουργήσει καλά στα μαλλιά σας, τότε πιθανότατα θα την δώσετε σε κάποιο φίλο. Το προϊόν προτείνεται για ξηρά και άγρια μαλλιά, επειδή εξομαλύνει τις επιδερμίδες και καταπολεμά τη ξηρότητα. Η Keune Care Keratin Smooth Mask είναι ιδανική για ατίθασα μαλλιά, δύσκαμπτα που δε διατηρούν τις μπούκλες, καθώς και για μαλλιά εξαιρετικά αφυδατωμένα. Η υφή αυτού του προϊόντος είναι πηκτή και ενδέχεται να βαρύνει τα λεπτά μαλλιά. Η μάσκα περιέχει κερατίνη, βιταμίνη Β5, βούτυρο καριτέ και ένα μοναδικό μείγμα που ονομάζεται Quat, που υποτίθεται ότι προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • μοναδικό μείγμα συστατικών βαθιάς θρέψης
  • ταιριάζει απόλυτα σε εξαιρετικά αφυδατωμένα και κατεστραμμένα μαλλιά
  • μεγάλο μέγεθος
  • λειαίνει τις επιδερμίδες των μαλλιών

4. KÉRASTASE RÉSISTANCE MASQUE FORCE ARCHITECTE

Αυτή η μάσκα μαλλιών της Kerastase θα είναι ιδανική για όσους θέλουν να αναζωογονήσουν τα εξαιρετικά ταλαιπωρημένα, με ψαλίδα, εύθραυστα και άγρια μαλλιά. Αυτή η μάσκα μαλλιών κερατίνης υποτίθεται επίσης ότι βοηθά στην επανόρθωση των βαμμένων μαλλιών. Όσον αφορά τα συστατικά της Kerastase Resistance Masque Force Architecte, η κερατίνη συνδυάζεται με κηραμίδια που συμπληρώνουν τα κενά των δεσμών κερατίνης στα μαλλιά. Αυτό το καθιστά μια μοναδική μάσκα μαλλιών. Δυστυχώς, η τιμή της μπορεί να σας απογοητεύσει.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • επιδιορθώνει ορατά τα μαλλιά
  • έχει ενδιαφέρουσα λίστα συστατικών
  • τα αποτελέσματα είναι εμφανή αρκετά γρήγορα

5. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Η Phytokeratine είναι μια από τις πιο ακριβές μάσκες μαλλιών σε αυτήν την κατάταξη. Παρόλο που είναι πλούσια σε συστατικά, η ποσότητα κερατίνης που χρησιμοποιείται στο προϊόν θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Ωστόσο, προσφέρει καλά αποτελέσματα. Η Phyto Phytokeratine Extreme Exceptional Mask λειτουργεί τέλεια για άτονα, θαμπά, ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Εκτός από την κερατίνη φυτικής προέλευσης, περιέχει λάδι αδανσονίας, λάδι σαπότε και βούτυρο καριτέ. Η σύνθεσή της είναι αρκετά πηκτή, γι’ αυτό δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε λεπτά μαλλιά.

ΘΕΤΙΚΑ:

  • περιέχει φυτική κερατίνη
  • εμπλουτισμένο με 8 αμινοξέα
  • ιδανικό για θαμπά και ξηρά μαλλιά