Τεστ Με Δημοφιλείς Μάσκαρες. Ποιες Από Αυτές Λειτουργούν Πραγματικά;

Οι μάσκαρες είναι από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ. Σε κάθε φαρμακείο μπορεί να βρεθεί μια τεράστια ποικιλία από αυτές. Επιπλέον, σχεδόν κάθε μάρκα ομορφιάς έχει ήδη κυκλοφορήσει τη δική της εκδοχή της «τέλειας» μάσκαρας. Προκύπτει ότι η μεγάλη μας δοκιμή εντόπισε μόνο 4 προϊόντα που φαίνεται να εκπληρώνουν την αποστολή τους. Αξίζει να τα μάθετε!

Ποιες μάσκαρα έλαβαν μέρος στο τεστ;

Στο μεγάλο τεστ με τις δημοφιλείς μάσκαρες συμμετείχαν οι περισσότερες μάρκες και δημοφιλείς επιλογές. Επιπλέον, για να καθορίσουμε τις τέσσερις κορυφαίες πρωταθλήτριες, λάβαμε υπόψη μας τους ακόλουθους παράγοντες:

  • την ανθεκτικότητα της μάσκαρας όσον αφορά το ξεφλούδισμα, τη θραύση και το μουτζούρωμα,
  • το βουρτσάκι που συνοδεύει το προϊόν – κυρίως όσον αφορά το σχήμα του,
  • τη σύνθεση του προϊόντος και αν περιέχει συστατικά που θρέφουν φυσικά τις βλεφαρίδες.

Φυσικά, η επιλογή δεν ήταν και η πιο εύκολη. Σίγουρα πολλές εταιρείες καλλυντικών ενδιαφέρουν τις γυναίκες. Ωστόσο, οι νικήτριες της παρακάτω κατάταξης αξίζουν ένα μεγάλο χειροκρότημα!

Οι TOP 4 μάσκαρες που μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών γυναικών!

Οι γυναίκες έχουν μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τη μάσκαρα. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τα προϊόντα αυτά έχουν μεγάλη αξία, οπότε οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να είναι εξαιρετικά απαιτητικές σε αυτή την περίπτωση.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν τις TOP 4 μάσκαρες που ανταποκρίνονται σε αυτές τις σύγχρονες απαιτήσεις!

1. Μάσκαρα Nanolash

kalýteri katátaxi máskara

Την τιμητική πρώτη θέση καταλαμβάνει η μάσκαρα Nanolash. Πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θεωρητικά είναι ασυναγώνιστο – τουλάχιστον σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι οι θετικές κριτικές αναφέρονται και στις δύο εκδόσεις του προϊόντος δηλαδή:

Η μάσκαρα Nanolash είναι ένα προϊόν μακράς διάρκειας. Οι χρήστες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν υπολείμματα προϊόντος ή αποκόλληση της μάσκαρας από τις βλεφαρίδες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η μάσκαρα Nanolash δεν μουτζουρώνεται σε επαφή με την υγρασία.

Το μοναδικό βουρτσάκι είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του προϊόντος. Σχεδιάστηκε για να μπορεί να φτάσει εύκολα ακόμα και τις πιο κοντές βλεφαρίδες στη γωνία. Το τέλειο σχήμα συμβαδίζει με την υψηλής ποιότητας σιλικόνη από την οποία είναι κατασκευασμένο. Αυτό σας επιτρέπει να επικαλύπτετε τις βλεφαρίδες με το προϊόν ομοιόμορφα χωρίς να ανησυχείτε ότι οι βλεφαρίδες σας θα συσσωρευτούν μεταξύ τους.

2. Μάσκαρα Lashcode

kalýteri katátaxi máskara

Μια μάσκαρα επιμήκυνσης και πύκνωσης η Μάσκαρα Lashcode αποδείχθηκε επίσης ένα από τα καλύτερα προϊόντα της κατάταξης. Πρόκειται για ένα προϊόν που, από την κυκλοφορία του, έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στα μάτια των περισσότερων γυναικών.

Aν θέλαμε να περιγράψουμε αυτή τη μάσκαρα με τους πιο απλούς όρους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχωρίζει λόγω:

  • της ανθεκτικότητά της – η Lashcode Mascara δεν ξεφλουδίζει ή καταρρέει όταν φοριέται, το προϊόν δεν μουτζουρώνεται επίσης σε επαφή με το νερό, αν και δεν είναι πλήρως αδιάβροχο,
  • του τέλεια διαμορφωμένου πινέλου από σιλικόνη που διαχωρίζει τις βλεφαρίδες με ακρίβεια.

Η Lashcode Mascara είναι επίσης ένα από τα καλύτερα προϊόντα για το καθημερινό μακιγιάζ των βλεφαρίδων.

3. Chanel Le Volume

Η μάσκαρα Chanel Le Volume είναι μια μάσκαρα με ιδιότητες πύκνωσης. Πρόκειται για ένα προϊόν που επίσης αξίζει να πάρει την τιμητική θέση στην κατάταξη με τις καλύτερες μάσκαρα. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η μάσκαρα κυκλοφορεί σε πολλές χρωματικές εκδόσεις. Είναι επίσης πολύ ανθεκτική. Δεν φθείρεται ούτε καταρρέει όταν φοριέται. Παρ’ όλα αυτά, είναι προτιμότερο να μην τη φοράτε στη σάουνα, καθώς αρχίζει να μουτζουρώνεται σε επαφή με την υγρασία.

Όσον αφορά το βουρτσάκι, είναι αρκετά τυπικό. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι δυσκολεύει την εφαρμογή, ωστόσο, δεν την κάνει και πολύ πιο εύκολη.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Το Guerlain Maxi Lash So Volume είναι επίσης ένα από τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ βλεφαρίδων. Πρόκειται για άλλη μια μάσκαρα πύκνωσης που προορίζεται για την ανύψωση των βλεφαρίδων και την προσθήκη όγκου από τη ρίζα έως τις άκρες. Ωστόσο, οι χρήστες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την ανθεκτικότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση ορισμένων χρηστών, άρχισε να ξεφλουδίζει στο τέλος της ημέρας, μόλις θέλησαν να αφαιρέσουν το μακιγιάζ τους.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μάσκαρα Maxi Lash So Volume διαθέτει ένα μάλλον καλά διαμορφωμένο βουρτσάκι. Οι τρίχες τοποθετούνται σε στενές σειρές, γεγονός που σας επιτρέπει να διαχωρίζετε καλά τις βλεφαρίδες. Αξίζει να θυμάστε ότι η μάσκαρα έχει αρκετά νερουλή σύσταση, οπότε χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να στεγνώσει.

Σύνοψη κατάταξης

Οι επιλογές της μάσκαρας είναι σχεδόν ατελείωτες. Ωστόσο, μόνο μερικές από αυτές είναι πραγματικά σε θέση να εξασφαλίσουν ιδανικά αποτελέσματα. Η μάσκαρα Nanolash είναι ένα προϊόν που αξίζει τον κόπο. Είναι σίγουρα ένα προϊόν που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η σωστή μάσκαρα μπορεί να τις βοηθήσει να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό, πρέπει να την επιλέξετε με μεγάλη δέσμευση και προσοχή. Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή του μακιγιάζ των βλεφαρίδων δεν θα είναι πλέον δύσκολη ή κουραστική!