Χρειάζεστε Περισσότερο Όγκο στα Μαλλιά; Δοκιμάστε το Nanoil Hair Volume Enhancer

Η παροχή περισσότερου όγκου στα μαλλιά είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία, ειδικά όταν η τρίχα είναι λεπτή ή χοντρή. Τα περισσότερα προϊόντα styling αφαιρούν όγκο από τα μαλλιά και γι’ αυτό τα αποφεύγουμε. Ποια είναι η λύση για ένα κομψό χτένισμα; Ευτυχώς υπάρχει ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και το όνομά του είναι Nanoil Hair Volume Enhancer. Αυτό το ελαφρύ και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά σπρέι, θα σας προσφέρει εύκολα ένα τέλειο στυλ άμεσα!

Παροχή όγκου στα μαλλιά

Τα μαλλιά χωρίς όγκο δεν μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Συνήθως είναι επίπεδα και πεσμένα, λες και είναι βρώμικα και —το χειρότερο— δεν διατηρούν το χτένισμα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για περισσότερο όγκο στα μαλλιά και να φαίνονται όμορφα;

Πρώτ’ απ’ όλα, αποφύγετε τη χρήση προϊόντων που βαραίνουν ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σας. Μια λύση είναι να αποφεύγετε τις πλούσιες μάσκες μαλλιών. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μάσκες, καθώς αυτό θα ήταν καταστροφικό για τα μαλλιά. Αντίθετα πρέπει να χρησιμοποιείτε ελαφριές μάσκες με αργανέλαιο ή φύκια. Δεύτερον, ούτε τα σαμπουάν κρέμα είναι κατάλληλα για σας. Γιατί; Επειδή αμέσως μετά το λούσιμο βαραίνουν τα μαλλιά. Πώς; Συσσωρεύονται γύρω από τον άξονα της τρίχας και τη βαραίνουν. Τρίτον, προσπαθήστε να μην αγγίζετε τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί έτσι δυσκολεύονται ακόμα περισσότερα τα μαλλιά να διατηρήσουν τον όγκο. Τέλος χρησιμοποιείστε έναν ενισχυτή όγκου πριν το styling. Πως χρησιμοποιείται και τι είναι αυτό το ενισχυτικό όγκου;

nanoil σπρεϊ για πυκνα μαλλια

Τι είναι το ενισχυτικό όγκου των μαλλιών;

Είναι ένα προϊόν που επαναφέρει τον όγκο στα μαλλιά. Εφαρμόζεται πριν από το styling και ανασηκώνει τα μαλλιά. Πρέπει όμως να βρείτε ένα προϊόν που θα προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα, χωρίς να κολλάει τα μαλλιά μεταξύ τους. Ευτυχώς έχουμε βρει ένα τέτοιο ενισχυτικό όγκου που έχει φυσικά αποτελέσματα και ονομάζεται Nanoil Hair Volume Enhancer. Όταν χρησιμοποιείται στη ρίζα, ανασηκώνει καταπολεμώντας το πρόβλημα των ίσιων και άτονων μαλλιών. Τώρα με ένα σπρέι μπορείτε εύκολα να χαρίσετε στα μαλλιά σας τον όγκο που χρειάζονται.

Σε ποιον απευθύνεται το Nanoil Hair Volume Enhancer & πώς πρέπει να το χρησιμοποιείτε;

Το Nanoil Hair Volume Enhancer ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών —χωρίς εξαιρέσεις. Χαρίζει όγκο σε κανονικά, λεπτά, πυκνά, βαμμένα, μακριά και κοντά μαλλιά. Αυτό το σπρέι styling ανασηκώνει από τη ρίζα και χαρίζει όγκο μέσα σε δευτερόλεπτα. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Το Nanoil Hair Volume Enhancer έχει τη μορφή διαφανούς σπρέι και λειτουργεί από τη ρίζα. Με αυτόν τον τρόπο θα μεταμορφώσετε τα άτονα μαλλιά σε ένα υπέροχο και γοητευτικό χτένισμα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα μαλλιά σας με το Nanoil Hair Volume Enhancer πριν τα στεγνώσετε με πιστολάκι και τα φτιάξετε όπως πάντα.

Συστατικά που κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται ομορφότερα

Το σπρέι Nanoil σημαίνει όγκος και θρέψη στα μαλλιά. Είναι εμπλουτισμένο με τρία θρεπτικά συστατικά που προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, βελτιώνοντας την κατάσταση των μαλλιών σας. Ποια είναι αυτά; Το πρώτο είναι η κερατίνη. Είναι υπεύθυνη για να αποτρέπει τη φθορά. Το δεύτερο είναι η πανθενόλη που λειαίνει και απαλύνει. Το τρίτο συστατικό είναι οι πρωτεΐνες σιταριού, οι οποίες ενδυναμώνουν ακόμα και τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το μείγμα θρεπτικών συστατικών καθιστά το Nanoil Hair Volume Enhancer ικανό να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα ταυτόχρονα. Ποια είναι τα οφέλη του προϊόντος για τα μαλλιά; Το Nanoil Hair Volume Enhancer:

  • έχει σύνθεση με κορυφαία συστατικά 
  • περιέχει θρεπτικά συστατικά που προωθούν την καλύτερη εμφάνιση των μαλλιών
  • χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στα μαλλιά
  • προσφέρει φυσικά αποτελέσματα και διάρκεια
  • δεν μπερδεύονται τα μαλλιά μεταξύ τους
  • αποτρέπει το φριζάρισμα και τη στατικότητα
  • διαρκεί 
  • έχει καλή σχέση ποιότητας/τιμής

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του Nanoil Hair Volume Enhancer, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nanoil.gr.