ΤΟΠ 4 Κορυφαίες Πομάδες Φρυδιών

Η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Θα τις βρείτε εδώ! Δε χρειάζεται να ψάχνετε πια και να αγοράζετε προϊόντα στην τύχη και να βιώνετε μια απογοήτευση. Δείτε παρακάτω τις καλύτερες πομάδες φρυδιών, επιλέξτε την ιδανική για σας και απολαύστε τέλεια και έντονα φρύδια!

Πομάδα φρυδιών – αποτελέσματα

1. Η πομάδα φρυδιών βοηθά και τα πιο λεπτά φρύδια. Η μοναδική της σύνθεση διευκολύνει το μακιγιάζ των φρυδιών: μπορείτε να καλύψετε τα φρύδια σας όσο έντονα θέλετε.

2. Προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, φυσικά πυκνών φρυδιών!

3. Μία καλή πομάδα φρυδιών είναι εύχρηστη, ακόμα και για αρχάριους. Εάν είναι καλής ποιότητας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε στρώσεις και να δημιουργήσετε την κάλυψη που θέλετε και αν χρειαστεί να αφαιρέσετε το περίσσευμα με ένα βουρτσάκι.

4. Χαρίζει ένταση στο βλέμμα σας, πλαισιώσει το πρόσωπό σας, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και χαρίζει βάθος.

5. Η πομάδα φρυδιών είναι αποτελεσματική και ανθεκτική. Η καλύτερη πομάδα φρυδιών θα σας εξασφαλίσει μήνες τέλειων φρυδιών και ανθεκτικό μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεστε διορθώσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΤΟΠ 4 καλύτερες πομάδες φρυδιών – ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Ποια είναι η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Δε χρειάζεται να ψάχνετε πια, το βρήκαμε για σας! Το διαλέξαμε μετά από μέρες δοκιμών δώδεκα διαφορετικών πομάδων. Κάναμε διάφορες δοκιμές: αντοχή, φόρμουλα, σύνθεση, διαθέσιμες αποχρώσεις, μέγεθος, τιμή και αξιολογήσεις. Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη πομάδα φρυδιών που εντοπίσαμε; Δείτε παρακάτω!

1. ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Πομάδα φρυδιών – Nanobrow Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Αυτή η πομάδα φρυδιών δεν έχει ανταγωνισμό πραγματικά. Είναι ασυναγώνιστη και πέρασε όλες τις δοκιμές που την υποβάλλαμε. Το πιο σημαντικό είναι πως γεμίζει τα κενά των φρυδιών: τα αποτελέσματα είναι τέλεια! Προσφέρει όμορφα φρύδια και εξαρτάται από σας αν θέλετε πιο διακριτικό μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της μέρας, ή πιο έντονη εμφάνιση για τη βραδινή σας έξοδο. Το Nanobrow Eyebrow Pomade διασφαλίζει ότι θα πετύχετε διαφορετικά μακιγιάζ. Είναι ευέλικτο, γιατί σας επιτρέπει να φτιάξετε εύκολα τα φρύδια σας και να τους δώσετε το σχήμα που σας αρέσει, να γεμίσετε τα κενά και να σχεδιάσετε τρίχες που μοιάζουν αληθινές. Θα λατρέψετε την εξαιρετική σύνθεση: δεν είναι ούτε πολύ ρευστή, ούτε πολύ πηκτή, άρα τοποθετείται εύκολα στο δέρμα. Ακόμα κι αν δεν είστε γνώστες του μακιγιάζ των φρυδιών, θα τα καταφέρετε αμέσως!

Χαρακτηριστικά πομάδας Nanobrow:

  • 3 όμορφες, φυσικές αποχρώσεις, ιδανικές για κάθε επιδερμίδα,
  • ανθεκτικά αποτελέσματα, υψηλής ποιότητας και τέλεια σύνθεση,
  • πολύ καλή τιμή,
  • μεγάλο μέγεθος και απόδοση,
  • εξαιρετικές αξιολογήσεις που επιβεβαιώνουν την προτίμηση του κοινού,
  • τέλεια αποτελέσματα,
  • ευελιξία και δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών μακιγιάζ!

περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα nanobrow.gr

2. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Ήμασταν μπερδεμένοι για καιρό: η πομάδα Kat Von D ή η πασίγνωστη πομάδα Anastasia Beverly Hills; Επιλέξαμε την Kat γιατί μας εξέπληξε η ασυνήθιστη σύνθεση που μοιάζει με τζελ, γι’ αυτό και συχνά αναφέρονται σε αυτό ως τζελ φρυδιών. Μας μάγεψαν επίσης οι διαθέσιμες αποχρώσεις: είναι η μόνη εταιρία με πράσινη, κίτρινη ή κόκκινη πομάδα στην αγορά και θα βρείτε ολόκληρη παλέτα για να διαλέξετε! Η πομάδα Kat Von D σας προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα απλό μακιγιάζ φρυδιών: οι ασυνήθιστες αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως eyeliner ή και ως lip liner. Είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μοναδικά μακιγιάζ, άρα αν ονειρεύεστε μπορντό φρύδια που ταιριάζουν με τα κόκκινα μαλλιά σας, εδώ είστε! Μόλις βρήκατε την καλύτερη πομάδα φρυδιών για σας! Το προϊόν είναι ανθεκτικό και σίγουρα αξίζει να το δείτε. Η εταιρία Kat Von D είναι διάσημη παγκοσμίως για τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, ειδικότερα η πομάδα φρυδιών. Το μόνο αρνητικό είναι η υψηλή τιμή.

Η πομάδα Kat Von D διαθέτει:

  • πάνω από δώδεκα διαφορετικές διαθέσιμες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και ασυνήθιστων χρωμάτων (μπλε, μπλε navy, πράσινο κ.λπ.),
  • ασυνήθιστη ελαφριά τζελ σύνθεση,
  • εύκολη χρήση,
  • ανθεκτικά αποτελέσματα,
  • ακριβό.

3. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Μία πολύ δημοφιλής και συχνά προτεινόμενη πομάδα φρυδιών, αν και πολλοί πιστεύουν ότι δυστυχώς δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια. Ωστόσο αξίζει μια θέση στην λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας, καθώς ήταν μία από τις πρώτες πομάδες στην αγορά, μακράς διάρκειας, με εξαιρετική φόρμουλα και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις. Μέχρι σήμερα θα το βρείτε στα εργαλεία των περισσότερων επαγγελματιών μακιγιέζ. Σας επιτρέπει να καλύψετε τα κενά και να πετύχετε ένα έντονο αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για βραδινό μακιγιάζ και για μία έξοδο. Διατίθεται σε 11 αποχρώσεις που κάποιοι τις αγαπούν, ενώ άλλοι ίσως μπερδεύονται και δεν μπορούν να επιλέξουν την καλύτερη απόχρωση, αφού όλες μοιάζουν μεταξύ τους.

Τα χαρακτηριστικά της πομάδας φρυδιών Anastasia Beverly Hills:

  • εξαιρετική αντοχή,
  • έντονος χρωματισμός,
  • τέλεια φόρμουλα,
  • 11 αποχρώσεις για να διαλέξετε,
  • υψηλή τιμή.

4. Benefit Cosmetics POWmade

Η εταιρία Benefit είναι γνωστή για τα προϊόντα φρυδιών. Αυτή η απαλή πάστα βρίσκεται μέσα σε ένα ρετρό βαζάκι Benefit. Είναι όμως η καλύτερη πομάδα φρυδιών; Αξίζει σίγουρα να βρίσκεται στην κατάταξή μας, καθώς γεμίζει τα κενά των φρυδιών αξιοπρεπώς, προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν και διατίθεται σε όμορφες και έντονες αποχρώσεις. Υπάρχουν οκτώ διαθέσιμες αποχρώσεις, οι περισσότερες από αυτές είναι αρκετά σκούρες. Πρέπει να δείτε τις αποχρώσεις από κοντά. Η εταιρία σας εξασφαλίζει διάρκεια 36 ωρών, αν και δε θα ήθελαν πολλοί άνθρωποι να μην πλύνουν το πρόσωπό τους για τόσες ώρες. Η τιμή είναι υψηλή και αυτό είναι αρνητικό.

Τα χαρακτηριστικά της Benefit Cosmetics POWmade είναι:

  • 8 διαφορετικές αποχρώσεις,
  • φόρμουλα μεγάλης διάρκειας,
  • αδιάβροχο,
  • βαζάκι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιείτε ταμποναριστά το βουρτσάκι για να αποφύγετε τη σπατάλη.