Αναβαθμίστε το Κομμωτήριό Σας με ColorCuts Highlighting Foam Strips!

Οι ColorCuts Highlighting Foam Strips είναι φτιαγμένες από εξειδικευμένο υλικό, το οποίο διασφαλίζει ότι τα μαλλιά διατηρούν τη βέλτιστη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της βαφής. Οι αφρώδεις ταινίες διασφαλίζουν ότι κάθε τεχνική βαφής πραγματοποιείται με ασφάλεια. Αυτό το επαγγελματικό αξεσουάρ της εταιρίας Color Cuts είναι απαραίτητο για ένα μοντέρνο χτένισμα. Οι ταινίες είναι σε εύχρηστη συσκευασία που περιέχει 200 ​​τεμάχια σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, τα οποία διευκολύνουν τις καθημερινές εργασίες ολόκληρης της ομάδας σας και να αντικαθιστούν το αλουμινόχαρτο. Εξοπλίστε το κομμωτήριό σας με εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι πιο δημοφιλείς κομμωτές.

Η ColorCuts είναι μια διάσημη εταιρία από την Μάλτα που ειδικεύεται σε αξεσουάρ και εξοπλισμό κομμωτικής για επαγγελματίες. Τα προϊόντα τους χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και μαθητευόμενους που ξεκινούν το ταξίδι τους στην κομμωτική. Είναι εύχρηστα, πρακτικά αξεσουάρ που διευκολύνουν τη δουλειά των κομμωτών και τους βοηθούν να μάθουν τα βασικά. ColorCuts σημαίνει βιωσιμότητα, καθώς χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια και ανακυκλωμένα υλικά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των ταινιών είναι κατά 80% ανακυκλωμένα.

Θερμικές ColorCuts Highlighting Foam Strips

Αυτές οι έτοιμες για χρήση ταινίες είναι κατασκευασμένες από ειδικό αφρό πολυστυρενίου, με μια μοναδική επίστρωση που βελτιστοποιεί τη θερμοκρασία των μαλλιών κατά τη διάρκεια της βαφής και ντεκαπάζ. Είναι εξαιρετικά μαλακές και δε σπάνε. Το ελαφρύ υλικό δε βαραίνει το τριχωτό της κεφαλής ή τη ρίζα. Είναι άνετα τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους κομμωτές. Οι αφρώδεις ταινίες ColorCuts είναι ένα ευέλικτο αξεσουάρ, κατάλληλο για όλες τις τεχνικές βαφής μαλλιών. Θα κάνετε γρήγορα, άνετα και οικολογικά τις βαφές σας – flamboyage, φυσικό sombre ή μοντέρνα φλασάκια.

Highlighting Foam Strips:

  • Απλοποιήστε τη διαδικασία της βαφής και μειώστε το χρόνο στο μισό
  • Το θερμικό υλικό διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής
  • Η ημιδιαφανής επίστρωση επιτρέπει τον έλεγχο της αλλαγής του χρώματος
  • Έχει τέλειο κράτημα με την υγρασία, καθώς οι ταινίες κολλάνε καλύτερα στην επιφάνεια της τρίχας
  • Είναι μαλακά, εύκαμπτα και εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι σας
  • Κατάλληλο για όλες τις τεχνικές βαφής
  • 80% ανακυκλωμένα υλικά
  • Επαναχρησιμοποιήσιμες – έως 800 χρήσεις
  • Μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο ή στο χέρι

ColorCuts Highlighting Foam Strips – πώς να τις χρησιμοποιήσετε;

Οδηγός 5 βημάτων

Βήμα 1. Ξεχωρίστε μία τούφα μαλλιών – όσο πιο λεπτή, τόσο λιγότερο ορατές οι ανταύγειες και τόσο πιο φυσικό είναι το αποτέλεσμα
Βήμα 2. Τοποθετήστε την έτοιμη προς χρήση ταινία κάτω ακριβώς από τη ρίζα
Βήμα 3. Εφαρμόστε τη βαφή της επιλογής σας και έτσι η ταινία θα κολλήσει και δε θα γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας
Βήμα 4. Διπλώστε τη λωρίδα στη μέση και στην περίπτωση πολύ μακριών μαλλιών, καλύψτε με μία δεύτερη
Βήμα 5. Αφού περάσει ο απαιτούμενος χρόνος, αποσύρετε σιγά σιγά τις ταινίες από τα μαλλιά, καθαρίστε και χρησιμοποιήστε τα ξανά.

για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα ColorCuts. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα colorcuts.mt

ColorCuts Highlighting Foam Strips