Εντυπωσιακές Ψεύτικες Βλεφαρίδες – DIY Eyelash Extensions από Nanolash

Κάθε γυναίκα λατρεύει τις νέες κυκλοφορίες ομορφιάς. Οι κυρίες πιστεύουν ότι με τα σωστά καλλυντικά θα μπορέσουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες Nanolash – DIY Lash Extensions είναι μία από τις καλύτερες καινοτομίες ομορφιάς των τελευταίων ετών. Τι αξίζει να γνωρίζετε γι’ αυτές και τι αποτελέσματα θα δείτε με τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες;

DIY Lash Extensions – τι ακριβώς είναι;

Τα DIY Lash Extensions είναι η απόλυτη καινοτομία στον κόσμο της ομορφιάς. Αυτή η συστάδα ψεύτικων εξτένσιον βλεφαρίδων είναι σχεδιασμένη για DIY εφαρμογή στο σπίτι. Οι γυναίκες σίγουρα θα εντυπωσιαστούν με αυτό και σίγουρα αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια αξίζουν όλη τη διαφημιστική εκστρατεία τους.

Αυτές οι ελαφριές και πολυτελείς ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος για χρήση στο σπίτι μπορούν να αλλάξουν εντελώς την πρωινή ρουτίνα των περισσότερων γυναικών. Χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να τις τοποθετήσετε στη γραμμή των βλεφαρίδων και επίσης δε χρειάζεται κάποια εμπειρία.

Η εταιρεία έχει φροντίσει η εφαρμογή των DIY Eyelash Extensions να είναι όσο δυνατόν πιο απλή και βολική γίνεται. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε το bonder σε ολόκληρες τις βλεφαρίδες και μετά να περιμένετε να γίνει κολλώδες. Στη συνέχεια εφαρμόστε τα ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδων που έχετε επιλέξει, κάτω από τις φυσικές  σας βλεφαρίδες, περίπου 1 mm από τη γραμμή των βλεφαρίδων, ενώστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τις φυσικές σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο και αφαιρέστε την κολλώδης στρώση με το sealer Nanolash.

Με έναν απλό και γρήγορο τρόπο μπορείτε να εφαρμόσετε τα εξτένσιον βλεφαρίδων στο σπίτι. Η τοποθέτηση θα διαρκέσει τουλάχιστον για 5 μέρες. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η συστάδα ψεύτικων βλεφαρίδων – DIY Lash Extensions είναι η απάντηση για τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας.

DIY Lash Extensions – πώς θα φαίνονται οι βλεφαρίδες σας;

Τα DIY Eyelash Extensions σας προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες στην εμφάνιση των βλεφαρίδων σας. Η μία συσκευασία περιέχει 36 ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος. Κατά μέσο όρο χρησιμοποιούνται 4-5 τουφάκια ανά εφαρμογή. Συνεπώς μία συσκευασία θα διαρκέσει έως και 4 εφαρμογές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 8 διαφορετικών στυλ εξτένσιον ψεύτικων βλεφαρίδων και η συσκευασία περιέχει ψεύτικες βλεφαρίδες σε 3 διαφορετικά μήκη: 10, 12 και 14 mm.

Η εταιρεία Nanolash κυκλοφόρησε επίσης ένα πλήρες κιτ για DIY lash extensions στο σπίτι. Το κιτ περιέχει:

  • ένα bonder 5 ml Nanolash 
  • ένα remover 5 ml Nanolash 
  • ένα sealer 5 ml Nanolash 
  • ένα απλικατέρ βλεφαρίδων από ανοξείδωτο ατσάλι

Τόσο οι έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τουφάκια, όσο και τα άλλα αξεσουάρ θα διαρκέσουν για καιρό.

DIY Lash Extensions και Russian Volume βλεφαρίδες

Με τη βοήθεια των DIY application cluster lashes από την Nanolash, μπορείτε να πετύχετε το αποτέλεσμα των ψεύτικων βλεφαρίδων Russian Volume. Για να το καταφέρετε αυτό, απλώς χρησιμοποιήστε τις συστάδες βλεφαρίδων μήκους 12 mm και 14 mm. Οι πιο κοντές βλεφαρίδες πρέπει να τοποθετούνται στην εσωτερική γωνία του ματιού, ενώ οι πιο μακριές στην μέση και στην άκρη του βλεφάρου. Αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα!

DIY Eyelash Extensions και κομψή, φυσική εμφάνιση βλεφαρίδων

Οι κυρίες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τις πολυτελείς ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες της Nanolash για να δημιουργήσουν ένα καθημερινό αποτέλεσμα. Για να το πετύχουν αυτό, χρειάζονται τα εξτένσιον βλεφαρίδων σε 10 ή ίσως και 12 mm. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στις βλεφαρίδες, για τη δουλειά ή το σχολείο, καθώς και για μία χαλαρή βόλτα.

DIY application cluster lashes από την Nanolash – περίληψη

Τα DIY Lash Extensions είναι ένα προϊόν με το οποίο κάθε γυναίκα θα χαρεί. Είναι οι πρώτες έτοιμες ψεύτικες βλεφαρίδες σε τούφες που διαθέτουν εξαιρετικά απλή μέθοδο εφαρμογής, μόλις σε 10 λεπτά. Επιπλέον η εφαρμογή τους μπορεί να διαρκέσει έως και 5 ημέρες.

Με τη βοήθεια αυτών των ψεύτικων βλεφαρίδων σε συστάδα για χρήση στο σπίτι, μπορείτε να δημιουργήσετε ογκώδεις βλεφαρίδες, όπως το αποτέλεσμα Russian Volume, ή διακριτικές καθημερινές εμφανίσεις.

Αυτές οι πολυτελείς ψεύτικες βλεφαρίδες συμπλέγματος είναι διακριτικές και κομψές και συνδυάζονται τέλεια με τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Θα λατρέψετε να τις φοράτε.