Κρέμα για κάτω από τα μάτια από την Clinique – Superdefense SPF 20 Age Defense.

Είναι ευρέως γνωστό ότι το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι υπερβολικά τρυφερό και απαιτεί ειδική φροντίδα. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, πρέπει να φροντίζουμε προσεκτικά αυτή την περιοχή ώστε να δείχνουμε νέες και λαμπερές όλη την ώρα. Πώς μπορούμε να το επιτύχουμε; Σίγουρα, με την βοήθεια της κρέμας Superdefense SPF 20 Age Defense της Clinique.

Clinique - Superdefense SPF 20 (2)

Ξέρατε ότι η στοιβάδα των βλεφάρων έχει πάχος μόνο 0,5 mm; Σχεδόν το ίδιο έχει και το δέρμα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Δεν μας προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η περιοχή είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε ρυτίδες, πρηξίματα και οιδήματα. Με το που γίνετε 25, συστήνεται να συμπεριλαμβάνετε ειδικές οξυγονούχες ή ενυδατικές κρέμες στην καθημερινή φροντίδα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Τώρα ας αναλογιστούμε τι μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του δέρματός μας σε αυτή την την περιοχή της επιδερμίδας. Γενικά, οι παράγοντες που είναι υπεύθυνοι για αυτή την επιδείνωση είναι οι πολλές ώρες ηλιοθεραπείας, το άγχος, οι πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή σε τεχνητό φως, η ακατάλληλη διατροφή, η κατανάλωση αλκοόλ, το κάπνισμα, η κακή επιλογή καλλυντικών ή η τάση να φοράμε πολύ βαρύ make-up. Στην πραγματικότητα, η περιοχή των ματιών είναι τόσο ευαίσθητη που κάθε σημάδι υπερκόπωσης φαίνεται εύκολα. Πώς μπορούμε να φροντίσουμε αυτή την τρυφερή περιοχή; Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάζουμε ενυδατικές κρέμες και παράλληλα να κάνουμε ελαφρύ μασάζ.

Clinique-Superdefense-SPF-20-Daily-Defense-Moisturizer-BoxΗ κρέμα Superdefense SPF 20 Age Defense από την Clinique συνδυάζει πολλές λειτουργίες. Αρχικά, αυτό το προϊόν δρα σαν ενυδατική κρέμα, μειώνοντας τα οιδήματα και τις μελανιές γύρω από τα μάτια, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και φωτίζοντας την συγκεκριμένη περιοχή. Επιπλέον, η κρέμα Superdefense εμπεριέχει αντιηλικαό με δείκτη προστασίας SPF 20, καθώς και αντιοξειδωτικά ο σκοπός των οποίων είναι να εμποδίσουν την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας. Το καλλυντικό αυτό έχει τις ιδιότητες ενός υγρού make-up προσφέροντας μέτρια κάλυψη των ατελειών και των αποχρωματισμών στη περιοχή των ματιών. Η κρέμα της Clinique Superdefense SPF 20 Age Defense αναμιγνύεται τέλεια με τον τόνο του δέρματος ή με το χρώμα του foundation. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση σκιών για τα μάτια.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κρέμα Superdefense SPF 20 Age Defense της Clinique είναι δερματολογικά ελεγμένη, οπότε είναι ασφαλής για όσους φορούν φακούς επαφής ή υποφέρουν από προβλήματα λόγω ευαίσθητου δέρματος. Βάζοντάς την με ελαφρά χτυπηματάκια, η κρέπα πρέπει να εφαρμόζεται στα πάνω βλέφαρα, κάτω από τα μάτια και τα φρύδια κάθε ημέρα. Τέλος, η κρέμα Superdefense SPF 20 Age Defense συσκευάζεται σε ένα πράσινο σωληνάριο χωρητικότητας 15 ml.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *