Πώς δεν θα έπρεπε να γίνει μαλακτική με έλαιο; Οι πιο κοινές λαθές Πώς δεν θα έπρεπε να γίνει μαλακτική με έλαιο; Οι πιο κοινές λαθές

Η μαλακτική με έλαιο είναι μία από τις πιο απλές και σημαντικές θεραπείες για τις κεφαλές μας. Μπορεί να δώσει θανάσιμο ‘αέριο’ στα μαλλιά μας, καθώς και ένα χορταστικό στήθος. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποια ‘παιδιά λάθη’ για το πώς θα πρέπει να γίνεται η μαλακτική με έλαιο, οι οποίες σε κάνουν να αποφευχθείς το θετικό που θα απορροφήσει το έλαιο.

Λάθη #1 – Εφαρμογή θεραπείας λιπαρού επιπέδου

Μερικές φορές, οι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν πάρα πολύ λιπαρά έλαια, ώστε να απαλύνουν την ξηρασία των μαλλιών τους ή τη διάθεση τους. Αναλογικά, η εφαρμογή λιπαρών επιπέδων ενός έλαιου, θα μπορούσε να οδηγήσει μαζί με, στη διαταραχή των μαλλιών σας. Για τους καταλήπτες ελαιών με λιπαρές διατάξεις, οι γενικές οδηγίες θα μπορούσαν να είναι να μην χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα σταγόνα του εκάστοτε έλαιο μετά τη μαλακτική.

Λάθη #2 – Χρήση άκρως ζεστού έλαιου

Το να στολίζεις τα μαλλιά με ζεστό έλαιο μπορεί να είναι μια αρνητική ιδέα. Η εφαρμογή ζεστού έλαιου δεν αφορά μόνο τον κίνδυνο να διαγράψουν τα μαλλιά σου, αλλά και το να πετάξεις την λεπτή κατανάλωση του ενδιαφέροντος στα μαλλιά σου. Επομένως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θεραπεία με έναν τόσο ζεστό έλαιο, ποτέ δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Το ασφαλές έλαιο θα θεραπευτεί τα μαλλιά σου σωστά, αν και με λιγότερη απότομη θεραπεία.

Λάθη #3 – Χρήση έλαιου με άκρως ματ καθαρισμό

Μερικά άνθρωποι ες προτιμούν ίσως να χρησιμοποιήσουν έλαια με ματ καθαρισμό, γιατί φαίνεται ότι διεγείρουν τις διαθέσεις τους στα μαλλιά σταδιακά και δίνουν στα μαλλιά μία απόφαση χρήστη. Ωστόσο, η εφαρμογή ενός έλαιου με ματ καθαρισμό θα ίσως μπορούσε να οδηγήσει τα μαλλιά σας στο έλλειμα, αφού ενέχει μεγαλύτερο ποσοστό λιπ