Φροντίδα και Αφαίρεση Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Τα ψεύτικα βλέφαρα είναι εκείνο το στοιχείο που προσδίδει εξαίρετη έκφραση και αυξάνει την εμφάνιση των ματιών. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την φύση και την τοποθεσία του, είναι απαραίτητο να ακολουθούμε συγκεκριμένες εκλιπτικές μεθόδους για την φροντίδα και την αφαίρεσή τους.

Φροντίδα των Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Καθαρισμός

Ποτέ μην ξεχνάτε να καθαρίζετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας μετά από κάθε χρήση. Αυτός δεν είναι μόνο ο τρόπος για να απαλλαγείτε από τα μακριά, αλλά αυξάνει επίσης τη διάρκεια ζωής των βλεφαρίδων σας. Καθαρίζοντας τα με μια ειδική λύση καθαρισμού βλεφαρίδων, μπορείτε να αποτρέψετε τη συσσώρευση μακιγιάζ, ιδρώτα και σκόνης.

Αποφύγετε το νερό

Καλό είναι να αποφεύγετε την έκθεση των ψεύτικων βλεφαρίδων στο νερό. Ενώ απολυμαίνει, το νερό μπορεί να προκαλέσει μόνιμες ζημιές στις βλεφαρίδες, πράγμα το οποίο μπορεί επίσης να συμβεί με το καθαριστικό βλεφαρίδων. Καθαρίστε προσεκτικά τις βλεφαρίδες και αφήστε τες να στεγνώσουν από μόνες τους.

Φύλαξη

Βεβαιωθείτε ότι οι βλεφαρίδες φυλάσσονται σε ένα στερεό και καθαρό μέρος όταν δεν χρησιμοποιούνται. Καλό είναι να τις αποθηκεύσετε σε ένα περίβλημα για ψεύτικες βλεφαρίδες ώστε να διατηρούνται καλά μακριά από τη σκόνη, το νερό και άλλους εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να τις βλάψουν.

Αφαίρεση των Ψεύτικων Βλεφαρίδων

Χρησιμοποιήστε έναν αφαιρετικό μακιγιάζ

Για να αφαιρέσετε τα ψεύτικα βλέφαρα, χρησιμοποιήστε ένα αφαιρετικό των υπολειμμάτων μακιγιάζ που περιέχει λιπαρά. Εφαρμόστε το προϊόν με μία βαμβακερή μπάλα στη γραμμή των βλεφαρίδων και περιμένετε λίγο πριν τις αφαιρέσετε απαλά. Το λιπαρό αφαιρετικό μακιγιάζ θα κάνει το γυψο των βλεφαρίδων να αποσυντίθεται εύκολα.

Η αφαίρεση πρέπει να είναι απαλή

Αποφύγετε να αποσπάτε τις βλεφαρίδες με δύναμη. Αυτό θα οδηγήσει σε ζημιά των δικών σας βλεφαρίδων αλλά και στο ψεύτικο δέρμα. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιείστε μια μικρή ψαλίδα να τις τραβήξετε απαλά κατά το μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία.

Καθαρισμός μετά την αφαίρεση

Αφαιρέστε εντελώς το κόλλα από τις ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς και τα υπολείμματα μακιγιάζ από τα μάτια σας. Αυτό θα εξασφαλίζει μια καλή υγιεινή των ματιών και θα διατηρεί τις ψεύτικες βλεφαρίδες σε καλή κατάσταση για την επαναχρησιμοποίηση.

Εφαρμόζοντας τις παραπάνω τεχνικές, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας διαρκούν περισσότερο και παραμένουν ασφαλείς για τα μάτια σας. Πάντα θυμάστε πως η διαδικασία αφαίρεσης πρέπει να είναι ήπια και δέον σεβάστηκε στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Εύχομαι ένα ευχάριστο και όμορφο ταξίδι στη θαλευτική τέχνη των ψεύτικων βλεφαρίδων!