Τα Πιο Προτεινόμενα Στυλό Φρυδιών – ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ – Δείτε το Καλύτερο Στυλό Φρυδιών

Από τότε που τα φρύδια αποτελούν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του μακιγιάζ, η θεραπεία microblading γνώρισε άνθηση. Ωστόσο οι μικροσκοπικές τομές που μοιάζουν με τρίχες πάνω στο δέρμα, έτσι ώστε να τοποθετηθεί η χρωστική ουσία, δεν ακούγεται και πολύ ελκυστικό για πολλές γυναίκες. Ευτυχώς υπάρχει ένας άλλος, ανώδυνος και λιγότερο ακριβός τρόπος για να πετύχετε το #tattoobrow. Ένα καλό στυλό φρυδιών προσφέρει αποτελέσματα microblading ανώδυνα! Ποιο στυλό φρυδιών είναι το καλύτερο; Για να μάθετε, διαβάστε την παρακάτω λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο στυλό φρυδιών;

Αναρωτιέστε πώς θα βρείτε ένα καλό και προτεινόμενο στυλό φρυδιών, το οποίο θα σας παρέχει μακιγιάζ ακριβείας και θα σχεδιάζει τις πιο λεπτές γραμμές που μοιάζουν με αληθινές τρίχες φρυδιών; Βρήκαμε ένα για σας. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στυλό φρυδιών, λαμβάνοντας υπόψη:

1. Μία φόρμουλα που διαρκεί

Ένα καλό στυλό φρυδιών πρέπει να είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα και στις μουτζούρες.

2. Απλικατέρ

Η άκρη του στυλό φρυδιών είναι επίσης πολύ σημαντική. Τα πιο δημοφιλή στυλό διαθέτουν μύτες που μοιάζουν με λεπτό φτερό που εξασφαλίζει την υψηλότερη ακρίβεια.

3. Εργονομία και άνεση χρήσης

Το καλύτερο στυλό φρυδιών πρέπει να είναι αρκετά λεπτό, ώστε να εφαρμόζει καλά στο χέρι σας. Εάν είναι πολύ παχύ και βαρύ, θα σας εμποδίσει να τραβήξετε τέλεια γραμμή.

4. Τιμή

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα προϊόν που είναι υψηλής ποιότητας και διατίθεται στην καλύτερη τιμή. Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχει ένα τέτοιο στυλό φρυδιών!

5. Χρώματα και αποχρώσεις

Ένα καλό στυλό φρυδιών πρέπει να διατίθεται σε ουδέτερα και όμορφα χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε φρύδι και τόνο δέρματος: θερμό και ψυχρό.

Τα πιο προτεινόμενα στυλό φρυδιών – ΚΑΤΑΤΑΞΗ. Μάθετε το καλύτερο στυλό φρυδιών.

Αν ψάχνετε για έναn πιο βολικό και ανώδυνο τρόπο για να φτιάξετε τέλεια τα φρύδια σας, ένα ποιοτικό στυλό φρυδιών είναι η τέλεια λύση. Αυτό το μοναδικό προϊόν θα είναι η καινοτομία στο μακιγιάζ των φρυδιών σας! Ποιο στυλό φρυδιών είναι το καλύτερο; Ποιο στυλό φρυδιών να επιλέξετε; Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Δείτε τις κορυφαίες επιλογές μας και επιλέξτε το πιο προτεινόμενο στυλό φρυδιών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στο μακιγιάζ σας.

1.Nanobrow Microblading Pen

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10

Αν ονειρεύεστε όμορφα και περιποιημένα φρύδια μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, τότε απλά θα λατρέψετε το στυλό Nanobrow. Αναμφίβολα, αυτό είναι το καλύτερο στυλό φρυδιών και σε πολύ καλή τιμή γι’ αυτήν την ποιότητα! Πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν για το πόσο καλά γεμίζει τα φρύδια. Δεν είναι περίεργο που αυτό το στυλό φρυδιών λαμβάνει τόσες πολλές εξαιρετικές αξιολογήσεις και το προτείνουν όλοι. Προσφέρει πέντε υπέροχες αποχρώσεις, όλες φυσικές και ουδέτερες και λειτουργούν για κάθε επιδερμίδα. Η φόρμουλα είναι αδιάβροχη και το στυλό είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένο, έτσι ώστε να σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξαιρετικά λεπτές γραμμές. Εφαρμόζει καλά στο χέρι και λειτουργεί τέλεια, όπως αναφέρουν και οι επαγγελματίες μακιγιέζ. Αυτό το στυλό φρυδιών είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό και σας χαρίζει πάντα τέλειο μακιγιάζ, όπως ακριβώς ονειρευόσασταν! Σίγουρα τα αποτελέσματα θυμίζουν microblading. Απλά δείτε το!

2. Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Eyebrow Pen

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9/10

Σύμφωνα με πολλούς επαγγελματίες μακιγιέζ, αυτό είναι το καλύτερο στυλό φρυδιών που θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει η Anastasia Soare. Εξάλλου ο τίτλος της «βασίλισσας των φρυδιών» το υποδηλώνει. Δυστυχώς είναι ακριβό, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσετε μία από τις καλύτερες συμβουλές για τη δημιουργία γραμμών ακριβείας που μοιάζουν με αληθινές τρίχες. Η φόρμουλα του Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen είναι μακράς διάρκειας και φαίνεται τέλεια στο δέρμα. Η άκρη δεν μουτζουρώνει κατά την εφαρμογή. Διαθέτει εννέα αποχρώσεις, οπότε θα βρείτε σίγουρα την κατάλληλη απόχρωση φρυδιών για σας εύκολα. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από ψυχρούς έως θερμούς τόνους, αν και οι ιδιοκτήτες των κόκκινων μαλλιών ίσως ατυχήσουν λίγο, καθώς οι αποχρώσεις επικεντρώνονται σε καστανές και ξανθές. Πρόκειται για ένα στυλό φρυδιών που προτείνεται ανεπιφύλακτα και είναι παγκοσμίου φήμης, λόγω του ονόματος του δημιουργού του κατά κύριο λόγο.

3. Urban Decay brow pen + waterproof pencil

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8/10

Αυτό το στυλό φρυδιών από τη διάσημη εταιρεία Urban Decay βρίσκεται ψηλά στις επιλογές μας. Τα καλλυντικά UD εντυπωσιάζουν με την ποιότητά τους. Ισχύει αυτό και με αυτό το στυλό φρυδιών; Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο στυλό φρυδιών; Σίγουρα είναι από τα πιο ιδιαίτερα και ασυνήθιστα. Μια ευχάριστη έκπληξη είναι ότι το προϊόν είναι διπλής όψης, διαθέτοντας στυλό στην μία άκρη και μολύβι φρυδιών στην άλλη. Οι αποχρώσεις του στυλό και του μολυβιού αλληλοσυμπληρώνονται, το μολύβι διαθέτει καλή μύτη, αν και δεν είναι η πιο λεπτή που υπάρχει στην αγορά. Βοηθά περισσότερο στον καθορισμό των φρυδιών, παρά στη δημιουργία νέων λεπτών γραμμών. Το μειονέκτημα σε αυτό το δίδυμο είναι ότι τόσο το στυλό, όσο και το μολύβι, καταλαμβάνουν το μισό μέγεθος, καθώς μία συσκευασία διαθέτει και τα δύο προϊόντα. Το στυλό φρυδιών της Urban Decay είναι αδιάβροχο και με ανάλαφρη απόχρωση.

4. Tarte Big Ego DIY

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 7/10

Πρόκειται για ένα καλό προϊόν από τη διάσημη εταιρεία: δεν μας κάνει εντύπωση ότι προτείνεται τόσο πολύ. Ξεχωρίζει για την ασυνήθιστη, λοξή άκρη του. Αυτή η κωνική μύτη χρησιμοποιείται για διακριτικές πινελιές και ένα πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα δημιουργίας τριχών που μοιάζουν αληθινές. Λειτουργεί όμως; Οι απόψεις διίστανται και όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Το στυλό φρυδιών Tarte Big Ego διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις και είναι ανθεκτικό στο νερό, στον ιδρώτα και στις μουντζούρες. Το τεράστιο πλεονέκτημα που αναφέρουν πολλοί ευχαριστημένοι χρήστες είναι ότι περιέχει λάδι τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε που θρέφει τα φρύδια και ενυδατώνει το δέρμα.

5. Stila Cosmetics Stay All DayBrow Color

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6/10

Το στυλό φρυδιών Stila Cosmetics’ Stay All Day Brow Color διαθέτει εκλεπτυσμένη και ευχάριστη λεπτή άκρη που σας βοηθά να δημιουργήσετε λεπτές γραμμές. Ωστόσο η μύτη θα μπορούσε να είναι καλύτερη, για να εξασφαλίζει πιο ακριβή και ευκολότερη εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα αξιοπρεπές στυλό φρυδιών. Είναι το μόνο προϊόν με φόρμουλα εμπλουτισμένη με ενυδατικό μέλι, αλόη βέρα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Η φόρμουλα είναι αδιάβροχη και δεν μουτζουρώνει κατά τη διάρκεια της μέρας, γι’ αυτό το στυλό φρυδιών προτείνεται ανεπιφύλακτα.

6. MAC Shape + Shade Brow Tint Pen

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 5/10

Ένα άλλο προτεινόμενο στυλό φρυδιών που έχει κερδίσει δημοτικότητα λόγω του ασυνήθιστου χαρακτηριστικού του: η μία άκρη έχει το στυλό για το γέμισμα των φρυδιών, ενώ η άλλη διαθέτει σατινέ πούδρα φρυδιών. Αυτό το χαρακτηριστικό διασφαλίζει ότι το στυλό δημιουργεί γραμμές που μοιάζουν με αληθινές τρίχες, ενώ παράλληλα γεμίζει τα κενά με τη σκιά. Το στυλό φρυδιών MAC διατίθεται σε επτά όμορφες και φυσικές αποχρώσεις. Αυτή η καινοτομία το καθιστά το καλύτερο στυλό φρυδιών; Είναι σίγουρα ενδιαφέρον. Είναι κρίμα όμως που η σκιά τελειώνει τόσο γρήγορα. Ευτυχώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το στυλό για περισσότερο καιρό.

7. Benefit Precisely, My Brow

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4/10

Ένα πολύ ενδιαφέρον και αρκετά προτεινόμενο στυλό φρυδιών, με ένα ειδικό μικροεργαλείο. Η Benefit Cosmetics δημιούργησε ένα αρκετά αξιοπρεπές στυλό φρυδιών που σας επιτρέπει να έχετε κάλυψη και η μύτη του είναι διαφορετική από άλλες: διαθέτει 3 άκρες που δημιουργούν ταυτόχρονα 3 γραμμές αντί για μία. Χρειάζεστε πολλές δεξιότητες για να γεμίσετε τα φρύδια σας με αυτό, καθώς πιέζοντάς το πολύ δυνατά πάνω στο δέρμα, ή αν δεν προσέξετε, θα μουτζουρωθούν οι γραμμές μεταξύ τους, σχηματίζοντας μία δυσάρεστη παχιά γραμμή. Η φόρμουλα είναι αδιάβροχη και στεγνώνει γρήγορα, οπότε αν κάτι πάει στραβά, είναι δύσκολο να το διορθώσετε. Το στυλό φρυδιών της Benefit διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις.