Νέο make up foundation από την Rimmel – Lasting Finish 25H.

Η Rimmel έχει ήδη αρχίζει να ετοιμάζεται για το καλοκαίρι. Αυτή η εταιρεία καλλυντικών έχει δημιουργήσει ειδικά για εμάς ένα foundation το οποίο διαρκεί ακόμα και στους πιο έντονους καύσωνες και στα πιο ξέφρενα πάρτι, τα οποία συνεχίζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Γνωρίστε το Lasting Finish 25H από την Rimmel.

25hours

Ποιο είναι το ιδανικό foundation για το καλοκαίρι; Προφανώς δεν είναι κάποιο το οποίο τρέχει στο πρόσωπό μας την στιγμή που βγαίνουμε εκτός σπιτιού. Επιπλέον, το ιδανικό foundation για το καλοκαίρι δεν πρέπει να αφήνει λεκέδες στα ρούχα μας, δεν βγαίνει εύκολα και δίνει στο δέρμα μας ένα ματ αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό όταν διαλέγετε foundation να προσέχετε την σύστασή του. Το καλλυντικό πρέπει να έχει πολύ ελαφριά και αγνή σύσταση. Γενικά, ένα καλοκαιρινό προϊόν δεν μπορεί να περιέχει λιπαρές ουσίες, σιλικόνες και έλαια. Ταιριάζουν όμως όσα αναφέραμε με το Lasting Finish 25H της Rimmel;

Αρχικά, ας αναφερθούμε στην σύσταση. Το foundation Lasting Finish 25H αποτελείται από Βιταμίνη Ε, η οποία είναι επίσης γνωστή και ως βιταμίνη της νεότητας. Αυτή η οργανική ένωση λειαίνει το δέρμα, το φροντίζει και του παρέχει προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον, το προϊόν αυτό περιέχει αντιηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 20 το οποίο αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία και την ίδια στιγμή δεν αφήνει να δημιουργηθούν αποχρωματισμοί και σημάδια από τον ήλιο.

25hour

Σύμφωνα με την εταιρεία, το make up foundation της Rimmel μένει στο δέρμα μέχρι και 25 ώρες! Σε φυσιολογικές συνθήκες κανένα event δεν διαρκεί τόσο πολύ και επιπλέον το make up πρέπει να αφαιρεθεί μετά από μία ημέρα στην δουλειά ή στο σχολείο. Για αυτό τον λόγο είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξουμε την διάρκεια του foundation. Ποια είναι τα άλλα χαρακτηριστικά του Lasting Finish 25H από την Rimmel; Αυτό το καλλυντικό καλύπτει τις ατέλειες, είναι αδιάβροχο, άνετο, αναμιγνύεται αψεγάδιαστα με τον τόνο του δέρματος, δεν φράζει τους πόρους του δέρματος και δεν αφήνει μουτζούρες. Θέλετε και άλλα;

Τώρα, μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να βρείτε το Lasting Finish 25H από την Rimmel στα ράφια των μαγαζιών. Το foundation πωλείται σε ένα λευκό σωληνάριο το οποίο κλείνει με κλικ. Παρά το γεγονός ότι το καλλυντικό μπορεί να στέκεται ανάποδα, είναι δύσκολο να εκμεταλλευτείτε τα υπολείμματα του προϊόντος. Όσον αφορά τις αποχρώσεις, το foundation είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα: Ανοιχτή Πορσελάνη, Ιβουάρ, Απαλό Μπεζ, Κλασικό Μπεζ, Άμμος και Αληθινά Γυμνό. Τέλος, ένα σωληνάριο εμπεριέχει 30 ml προϊόντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *