ΤΟΠ 3 Τζελ Φρυδιών που Πρέπει να Γνωρίζετε [Οι Επιλογές Μας]

Προτιμάτε τα φυσικά ή τα έντονα φρύδια; Ανεξάρτητα από το είδος της περιποίησης φρυδιών που επιθυμείτε, σας έχουμε ετοιμάσει μια κατάταξη με τα 3 κορυφαία τζελ φρυδιών που διευκολύνουν το καθημερινό σας μακιγιάζ φρυδιών.

Ένα προϊόν ακριβείας και μεγάλης διάρκειας είναι απαραίτητο για τέλεια φρύδια. Μάθετε τα αγαπημένα μας!

ΤΟΠ 3 ΤΖΕΛ ΦΡΥΔΙΩΝ


1# NANOBROW Lamination Gel

Ιδού ο νικητής. Χτενίζει τα φρύδια, τα διαμορφώνει και τα ενυδατώνει όλη μέρα. Δημιουργεί σχήμα στα φρύδια και αναδεικνύει την ομορφιά τους άμεσα. Προσφέρει 24ωρο αποτέλεσμα πλαστικοποίησης φρυδιών. Και αυτό είναι όλο; Είναι μόνο η αρχή! Το Nanobrow Lamination Gel συνδυάζει περιποίηση και φροντίδα φρυδιών σε ένα. Όλα χάρη στο θρεπτικό καστορέλαιο, το οποίο περιποιείται εις βάθος, ενυδατώνει και αναπλάθει τα φρύδια και έτσι δείχνουν υπέροχα, ακόμα και χωρίς εξτρά προϊόντα μακιγιάζ. Το έγχρωμο τζελ φρυδιών διατίθεται σε 4 αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας διαφανούς απόχρωσης. Μπορείτε να τα συνδυάσετε ελεύθερα και να δημιουργήσετε εντυπωσιακές εμφανίσεις για κάθε περίσταση. Το βολικό βουρτσάκι σιλικόνης διευκολύνει την εφαρμογή. Το απλικατέρ ακριβείας διαχωρίζει τα φρύδια και φαίνονται τέλεια για ώρες. Το τζελ περιποίησης Nanobrow είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και ακριβείας: διαμορφώνει και τιθασεύει και τα πιο ατίθασα φρύδια, ενώ παράλληλα τα ενισχύει και τα προστατεύει από τη φθορά. Αποδίδει σε χρόνο μηδέν, όμορφα αποτελέσματα στα φρύδια, όπως πάντα ονειρευόσασταν. Καλύπτει τα φρύδια σας με ένα όμορφο χρώμα, γεμίζει τα κενά και δίνει διάσταση στην εμφάνισή σας. Φτιάξτε τα φρύδια σας γρήγορα και εύκολα με Nanobrow!

διαβάστε περισσότερα: www.nanobrow.gr


2# GIVENCHY Mister Brow Groom

Αυτό το διάφανο τζελ φρυδιών τιθασεύει γρήγορα τα φρύδια και φαίνονται φυσικά όλη μέρα. Το Mister Brow Groom προσθέτει μοναδικό όγκο στα φρύδια και χαρίζει ελαστικότητα. Η φόρμουλα στεγνώνει γρήγορα και προσφέρει προβιταμίνη Β5 στα φρύδια, για θρέψη και ενυδάτωση, ώστε να δείχνουν πάντα τέλεια. Το ποιοτικό βουρτσάκι διευκολύνει την εφαρμογή και είναι ακριβές. Εξασφαλίζει ότι τα μάτια σας θα είναι πάντα όμορφα. Προσφέρει αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας, χωρίς καμία προσπάθεια! Η φόρμουλα δε σβολιάζει και δε συσσωρεύεται, δίνοντας το αποτέλεσμα φυσικά διαμορφωμένων φρυδιών, όλη μέρα. Το προϊόν λειτουργεί καλά μόνο του, ή και σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών.


3# TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Αυτό το εξαιρετικά παχύρευστο τζελ φρυδιών παρέχει φυσικά αποτελέσματα. Το Brow Wig δίνει σχήμα, όγκο και υπέροχο αποτέλεσμα στα φρύδια για να φαίνονται εντυπωσιακά πάντα. Η φόρμουλα με ίνες τζελ προσφέρει στα φρύδια μέγιστο όγκο και ευκρίνεια. Αυτές οι προηγμένες ίνες προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες των φρυδιών, γεμίζοντας τα κενά και προσθέτοντας ένταση στα φρύδια. Η προηγμένη τεχνολογία σε συνδυασμό με τις πλούσιες χρωστικές ουσίες, προσθέτουν φυσικό χρώμα και απίστευτο όγκο, ακόμα κι αν τα φρύδια σας είναι αραιά και λεπτά. Η επωνυμία TOO FACED έχει συνδεθεί με την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και της γοητείας.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το τζελ φρυδιών;

Δεν είναι δύσκολο! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το σωστό προϊόν. Ανοίξτε το τζελ και απλώστε το στα φρύδια σας με το βολικό βουρτσάκι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρώτα την έγχρωμη έκδοση και στη συνέχεια τη διαφανή, για ένταση στα φρύδια. Ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας, θα μάθετε γρήγορα!