Το Καλύτερο Σπρέι Προστασίας Θερμότητας Μαλλιών; Δείτε τα ΤΟΠ 5 Προϊόντα μας!

Θέλετε ένα ελαφρύ σπρέι προστασίας θερμότητας που να είναι αρκετά ισχυρό και αποτελεσματικό για να προστατεύει τα μαλλιά σας από τα καταστροφικά αποτελέσματα της θερμότητας; Τέλεια, γιατί παρακάτω θα δούμε 5 κορυφαία προϊόντα που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας. Επιλέξτε ένα από αυτά και μην ανησυχείτε για τη ξηρότητα, τη θαμπάδα και την ευθραυστότητα. Ποια προστατευτικά αξίζει να δοκιμάσετε;

ΤΟΠ 5 Σπρέι Προστασίας Θερμότητας για τα Μαλλιά

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ nanoil

Είναι το καλύτερο προϊόν περιποίησης για να διατηρεί τα μαλλιά ασφαλή κατά τη διάρκεια της χρήσης θερμότητας. Η αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες οφείλεται στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Ένα από αυτά είναι οι πρωτεΐνες μεταξιού που χαρίζουν λάμψη, τα μαλλιά είναι περιποιημένα, χωρίς φριζάρισμα και στατικότητα. Η ουσία αυτή προστατεύει τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες (έως 220°C/440°F). Επιπλέον το Nanoil Heat Protectant Spray διατηρεί το χρώμα των μαλλιών από το να ξεθωριάσει. Αυτό το ευέλικτο σπρέι προστασίας θερμότητας είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Όταν τοποθετείται ομοιόμορφα, προσφέρει μια ελαφριά προστατευτική στρώση που δε βαραίνει τα μαλλιά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Nanoil Heat Protectant Spray, μεταβείτε στη διεύθυνση nanoil.gr

#2 Kevin Murphy Ever Smooth

Είναι ένα διάσημο σπρέι προστασίας θερμότητας γνωστό σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει όσους έχουν ατίθασα και θαμπά μαλλιά και πρέπει να τα εξημερώσουν. Με το Kevin Murphy Ever Smooth θα δείτε μακροχρόνια προστασία από τη θερμότητα των αξεσουάρ μαλλιών όπως το πιστολάκι, το σίδερο ή το ψαλίδι. Διευκολύνει το χτένισμα, δαμάζοντας τα μαλλιά και αποτρέποντας το φριζάρισμα. Είναι κατάλληλο για χοντρή και λεπτή τρίχα, για ευαίσθητα μαλλιά και με χαμηλό πορώδες, το Kevin Murphy Ever Smooth προτείνεται από τους χρήστες και τους επαγγελματίες. Περιέχει λίγα συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως μπλε και άσπρο κυπαρίσσι και λεμόνι, έτσι αυτό το προστατευτικό θερμότητας διατηρεί τα μαλλιά τέλεια όλη μέρα.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Ένα δημοφιλές και κορυφαίο προϊόν που χαρίζει λάμψη στα μαλλιά, ενδυναμώνει, κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά στην υπερβολική έκθεση θερμότητας. Αυτό το ελαφρύ σπρέι προτείνεται κυρίως σε λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά. Όταν χρησιμοποιείται δημιουργεί μια στρώση που βοηθά τα μαλλιά σας να παραμείνουν λεία, λαμπερά, υγιή και δυνατά, ώστε να αντιστέκονται στη μηχανική φθορά. Το προϊόν δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματικό, αν δεν υπήρχε η λεγόμενη τεχνολογία των πολυμερών. Τώρα μπορείτε να έχετε μόνο ένα προϊόν για τα εύθραυστα μαλλιά σας -ακόμη και τα βαμμένα- με διαρκή προστασία κατά της θερμότητας.

#4 Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Αυτό το σπρέι προστασίας θερμότητας διατίθεται σε δύο μεγέθη. Το μικρότερο το προτιμούν αυτοί που σχεδιάζουν διακοπές για μερικές μέρες, κάπου ηλιόλουστα και δε θέλουν να επιστρέψουν σπίτι με φθαρμένα μαλλιά. Η φόρμουλα περιέχει φυτικά έλαια που προστατεύουν τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες και κλειδώνουν την υγρασία μέσα στον άξονα της τρίχας. Πόσα λάδια περιέχει; Αγγίζουν τα 6! Όλα μαζί αυξάνουν την ελαστικότητα, διατηρούν την ενυδάτωση και τιθασεύουν τα ατίθασα μαλλιά. Τα λάδια προσφέρουν μια διαφανή στρώση στα μαλλιά, καταπολεμούν το φριζάρισμα και τη στατικότητα. Αυτό το αποτελεσματικό σπρέι αξίζει να το δοκιμάσετε, εκτός κι αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά. Η φόρμουλα είναι λίγο πιο βαριά, επομένως ταιριάζει καλύτερα σε ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά.

#5 Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

Όλοι γνωρίζουν αυτήν την εταιρία. Αυτό το προϊόν προστασίας θερμότητας Kerastase είναι ένα βάλσαμο για τα μαλλιά, καθώς είναι αφιερωμένο σε αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά που εκτίθενται συχνά στη θερμότητα. Το Chronologiste Thermique Regenerant δημιουργεί μία ελαφριά στρώση που διατηρεί τα μαλλιά ασφαλή και ανθεκτικά σε εξωτερικούς παράγοντες. Η στρώση αυτή συγκρατεί την ενυδάτωση στο εσωτερικό και τα μαλλιά είναι ανθεκτικά και λαμπερά – χωρίς να στερεί όγκο! Το εκχύλισμα τζίντζερ και τα βλαστοκύτταρα Εντελβάις ενισχύουν τα μαλλιά και αποτρέπουν τη ψαλίδα. Τα ξηρά μαλλιά γίνονται λεία και πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *