Αποκαλύπτουμε την αλήθεια σχετικά με τα Extension Βλεφαρίδων

Γνωρίζατε ότι σε κάθε συνεδρία επιμήκυνσης βλεφαρίδων, η αισθητικός εφαρμόζει περίπου 110 – 130 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι; Και πολλές από εσάς μπορεί να μην γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα extensions σε μόνιμη βάση για περισσότερο από ένα χρόνο. Μετά από αυτή την περίοδο πρέπει να δώσετε χρόνο στις βλεφαρίδες σας να συνέρθουν. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα extension βλεφαρίδων.

riasy

Η εφαρμογή των extension είναι χρονοβόρα

Η πρώτη συνεδρία, όπου τοποθετείτε ολόκληρο το σετ των βλεφαρίδων, μπορεί να πάρει μέχρι και 3 ώρες. Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε τον χρόνο σας, καθώς δεν γνωρίζετε πόσο χρόνο θα περάσετε στην αισθητικό σας. Επίσης, σιγουρευτείτε ότι έχετε πάει τουαλέτα πριν την θεραπεία. Όταν αρχίσει η συνεδρία, θα χρειαστεί να περάσετε πάνω από δύο ώρες στην καρέκλα με τα μάτια σας κλειστά. Κάθε ραντεβού για ανανέωση δεν διαρκεί παραπάνω από 45 λεπτά.

Βρείτε μία καλή αισθητικό για να εφαρμόσει τις καινούργιες σας βλεφαρίδες

Συχνά, δεν συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι. Στην εποχή του YouTube, έχουμε γεμίσει «ειδικούς», οι οποίοι έχουν πάρει την εξειδίκευσή τους από online οδηγούς. Πριν κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού, κάντε μία καλή έρευνα σχετικά με την αισθητικό που θέλετε να επισκευτείτε. Η καλύτερη πηγή πληροφοριών είναι οι φίλες σας. Ρωτήστε κάποια που έχει βάλει extension βλεφαρίδων σχετικά με την εμπειρία της με την συγκεκριμένη αισθητικό. Η περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη και δεν θέλετε να κάνετε πειράματα πάνω της. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να πάνε στραβά: μπορεί να είστε αλλεργικές στην κόλλα ή μπορεί η αισθητικός να κολλήσει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους και το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό. Μην ντραπείτε να ζητήσετε πιστοποιήσεις εκπαίδευσης. Μπείτε στο διαδίκτυο και βρείτε πιστοποιημένους αισθητικούς ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι βλεφαρίδες σας είναι σε καλά χέρια.

Πρέπει να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας στεγνές για τουλάχιστον 48 ώρες μετά την εφαρμογή

Ο πιο σημαντικός κανόνας φροντίδας είναι ότι δεν πρέπει να βρέξετε τα extension σας για τουλάχιστον 48 ώρες μετά την εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πλύνετε τα μαλλιά σας, να πάτε στην πισίνα ή να κάνετε γιόγκα Bikram την επόμενη ημέρα. Δεν πρέπει να κλάψετε, ούτε να ιδρώσετε υπερβολικά. Το χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να πάτε για τρέξιμο ή να κάνετε ένα καυτό μπάνιο. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάτε σινεμά σε κάποια συναισθηματική ταινία όπου θα προσπαθείτε να συγκρατείσετε τα δάκρυά σας. Αποφύγετε τα μέρη με υγρασία. Φύγετε κατευθείαν από το μπάνιο μετά το ντουζ σας ώστε να μην εκθέσετε τα extension σας σε υπερβολική υγρασία. Αυτή η μακροχρόνια θεραπεία μπορεί να καταστραφεί μέσα στις πρώτες δύο ημέρες. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία η κόλλα μπορεί να διαλυθεί από οποιαδήποτε υγρασία και λάδι που μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο του δεσμού ανάμεσα στα extension και τις δικές σας βλεφαρίδες.

predlžovanie rias

Η ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας πρέπει να αλλάξει

Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε το οποιοδήποτε λάδι μακριά από τις καινούργιες, υπέροχες βλεφαρίδες σας. Οπότε, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείται τα απλά προϊόντα αφαίρεσης makeup τα οποία κατά πάσα πιθανότητα βασίζονται σε λάδι. Αντικαταστήστε τα με νερό micellar ή με κάποιο άλλο προϊόν αφαίρεσης makeup χωρίς λάδι. Πολλοί αισθητικοί συστήνουν να πλένετε το πρόσωπό σας και την περιοχή των ματιών σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Θυμηθείτε να κάνετε πολύ απαλό μασάζ στις βλεφαρίδες σας ώστε να σιγουρευτείτε ότι αφαιρείτε το σμήγμα το οποίο μπορεί να έχει συσσωρευτεί εκεί. Όπως ήδη γνωρίζετε, η υγρασία μπορεί να χαλαρώσει τον δεσμό ανάμεσα στις φυσικές σας βλεφαρίδες και τα extensions. Χρησιμοποιήστε μπιστολάκι με ψυχρό αέρα για να στεγνώσετε τις βλεφαρίδες σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τις στεγνώσετε πολύ γρήγορα χωρίς να προκαλέσετε την οποιαδήποτε πίεση στην δομή τους. Επιπλέον, το μπιστολάκι είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας ψηλά. Προσπαθήστε να αποφύγετε να περνάτε πολύ ώρα σε πισίνες ή σάουνα. Ένα γρήγορο ντουζ είναι αυτό που χρειάζεστε.

Θα χρειαστεί να ληστέψω κάποια τράπεζα για να κάνω τα extension;

Τα extension βλεφαρίδων δεν είναι η πιο οικονομική θεραπεία ομορφιάς. Ανάλογα με τον τύπο και τον αριθμό των βλεφαρίδων, η τιμή ποικίλει από 80-100 € για την επίσκεψη εφαρμογής. Κάθε αισθητικός προσφέρει την κλασική 1:1 μέθοδο, και βλεφαρίδες 3D. Τώρα τελευταία, περισσότερες αισθητικοί εξειδικεύονται σε βλεφαρίδες 6D ακόμα και 9D. Η τιμή αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των βλεφαρίδων σε κάθε μάτι. Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην τιμή παίζει και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένες οι βλεφαρίδες. Οι πολύ ελαφριές, οι μεταξένιες βλεφαρίδες και αυτές που φτιάχνονται από φυσικό mink κοστίζουν πολύ περισσότερο από τις συνθετικές. Κάθε συνεδρία ανανέωσης δεν πρέπει να στοιχίζει παραπάνω από 50€ . Εάν συντηρείτε σωστά τις βλεφαρίδες, συστήνεται να γεμίζετε τα κενά κάθε 3-4 εβδομάδες.

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο βάζετε το makeup σας

Κάθε προϊόν makeup που έχει ως βάση του το λάδι απαγορεύται όσο καιρό φοράτε τα extension βλεφαρίδων. Βρείτε foundation και βάση ματιών χωρίς λάδι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο κατάλληλο προϊόν απλά μην βάλετε καθόλου makeup στην περιοχή των ματιών. Μην γκρινιάζετε! Οι βλεφαρίδες σας είναι πολύ μακριές και πυκνές και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο (ίσως κραγιόν;) για να φαίνεστε υπέροχη. Μην χρησιμοποιείται κρέμα ματιών ή εάν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτή, βάλτε ελάχιστη κάτω από τα μάτια σας. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι περιορισμοί όσον αφορά το makeup. Πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε συσκευές που δίνουν καμπύλη στις βλεφαρίδες και μάσκαρα. Οι συσκευές αυτές καταστρέφουν τον δεσμό ανάμεσα στις βλεφαρίδες και τις κάνουν να πέφτουν πρόωρα. Επιπλέον, μην χρησιμοποιείται αδιάβροχη μάσκαρα, καθώς είναι αδύνατο να την αφαιρέσετε χωρίς να κάνετε ζημιά στα extension.

Θα χρειαστεί να ακυρώσετε την συνδρομή σας στην πισίνα;

Τα extension βλεφαρίδων μπορεί να περιορίσουν κάποιους τομείς την ζωής σας και οι σωματικές δραστηριότητες ίσως είναι ένας από αυτούς τους τομείς. Εφόσον ο ιδρώτας και η υγρασία μπορούν να καταστρέψουν τον δεσμό ανάμεσα στα extension και τις φυσικές σας βλεφαρίδες, μάλλον πρέπει να σκεφτείτε μήπως μειώσετε τις συνεδρίες σας hot yoga. Η σάουνα και οι πισίνες επίσης δεν συστήνονται για όσο καιρό τα φοράτε. Εάν επιθυμείτε να απελευθερώσετε την ενέργειά σας ίσως καλό θα ήταν να προτιμήσετε το pillates.

Πώς θα είναι οι φυσικές μου βλεφαρίδες μόλις φύγουν τα extension;

fake-eyelash1Είναι αναπόφευκτο να χάσετε τις δικές σας βλεφαρίδες. Για μήνες, οι βλεφαρίδες σας θα χρειαστεί να κουβαλήσουν το βάρος από 1, 2, ή ακόμα και 3 βλεφαρίδες. Είναι συχνό φαινόμενο οι φυσικές βλεφαρίδες να γίνονται υπερβολικά αδύναμες και να πέφτουν πριν συμπληρώσουν το κύκλο ζωής τους. Με ακατάλληλη συντήρηση, οι βλεφαρίδες μπορεί να πιαστούν σε βαμβακερές πετσέτες και στο βουρτσάκι της μάσκαρα. Συχνά συμβαίνει να μείνουμε με τις μισές από τις βλεφαρίδες που είχαμε κανονικά όταν βγάλουμε τα extension. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, οι αισθητικοί σας προτείνουν να χρησιμοποιείτε ορό ανάπτυξης χωρίς λάδι καθ’ όλη την διάρκεια που φοράτε τα extension βλεφαρίδων. Βεβαιωθείτε ότι το ενδυναμωτικό στεγνώνει γρήγορα και δεν κολλάει στα βλέφαρα. Τόσο το Revitalash όσο και το Nanolash έχει αποδειχθεί ότι θρέφουν και ενδυναμώνουν αποτελεσματικά τους θήλακες των βλεφαρίδων.

Τα extension βλεφαρίδων θα χρειαστούν το εργαλείο τους

Όταν αποφασίσετε ότι θα σταματήσετε τις συνεδρίες ανανέωσης, πρέπει να είστε προετοιμασμένη για το γεγονός ότι οι βλεφαρίδες σας δεν θα πέσουν όλες την ίδια στιγμή. Ο κύκλος ζωής της κάθε βλεφαρίδας διαρκεί μέχρι 150 ημέρες. Οπότε, για τους επόμενους 2 με 3 μήνες οι βλεφαρίδες σας θα αντικαθίστανται από καινούργιες. Οι λίγες βλεφαρίδες που θα προεξέχουν από τις άλλες δεν θα είναι πολύ ελκυστικές. Προσπαθήστε να ξεφορτωθείτε τα εναπομείναντα extension κάνοντας σάουνα προσώπου. Επίσης μπορείτε να καθαρίσετε το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών με baby oil για υπέροχα αποτελέσματα.

Τα extension είναι μία υπέροχη θεραπεία και όπως ισχύει για τα πάντα υπάρχουν, τα υπέρ και τα κατά. Αναμφίβολα, τα extension χρειάζονται αρκετή συντήρηση και αρκετή προσπάθεια για να φαίνονται οι βλεφαρίδες σας υπέροχες για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *