Δύο σε Ένα Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer από την Astor. Θα δουλέψει;

Η Astor έχει παράγει ένα εντελώς καινούργιο και πολλά υποσχόμενο προϊόν. Eίναι ένα foundation και primer συνδυασμένα σε ένα προϊόν, το οποίο είναι μέλος της συλλογής Perfect Stay 24H. Έχει πάρει αυτό το 2σε1 προϊόν καλές κριτικές;

Είναι δυνατό να δημιουργήσεις ένα makeup foundation το οποίο να είναι την ίδια στιγμή και primer; Και μπορεί ένα primer να κάνει την δουλειά ενός foundation; Φαίνεται ότι η απάντηση είναι θετική. Η αρκετά γνωστή εταιρεία καλλυντικών Astor έχει βάλει στοίχημα με αυτό το 2σε1 καλλυντικό της. Άξιζε το ρίσκο; Στην πραγματικότητα, ναι, εφόσον σε ποια από εμάς δεν αρέσει να συνδυάζουμε καλλυντικά με διαφορετικές λειτουργίες; Γενικά, το να έχουμε ένα foundation και ένα primer στο ίδιο προϊόν όχι μόνο μας γλιτώνει χρόνο στην εφαρμογή αλλά εξοικονομούμε και λεφτά εφόσον αγοράζουμε ένα προϊόν και όχι δύο. Ποια είναι τα άλλα πλεονεκτήματα του Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer της Astor;

24 hours

Αυτό το καλλυντικό της Astor πωλείται σε ένα πλαστικό πακέτο με ένα διάφανο καπάκι, χάρη στο οποίο μπορούμε να δούμε την υφή του προϊόντος χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξουμε. Επιπλέον, η Astor έχει φροντίσει και για την εκπληκτική λειτουργικότητά του. Όταν σηκώσουμε το πρώτο επίπεδο του πακέτου, αυτό με το primer, βρίσκουμε ένα χώρο που προορίζεται για ένα σφουγγαράκι make up και για έναν καθρέφτη. Για τις γυναίκες που επιθυμούν να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους πολλές φορές την ημέρα, αυτή η επινόηση ίσως είναι η τέλεια λύση.

Πώς δουλεύει το primer; Αρχικά, περιέχει τις ιδιότητες ενός κλασικού foundation. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρει καλή κάλυψη των ατελειών, εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος και γενικά λειαίνει την επιδερμίδα. Σαν primer, εγγυάται ένα ελαφρώς ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον, το προϊόν της Astor δεν κάνει το make up σαν να μοιάζει με μάσκα στο πρόσωπό σας και και δεν αφήνει μουτζούρες ή άλλους άσχημους λεκέδες. Αντίθετα, το προϊόν απλά λιώνει με το δέρμα. Επίσης το Perfect Stay 24H Foundation + Perfect Skin Primer μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με στεγνό όσο και με υγρό τρόπο. Ίσως είναι το πρώτο καλλυντικό αυτού του είδους. Πώς δουλεύει; Προσθέτοντας νερό στο primer, δημιουργούμε ένα foundation με κάπως απαλή υφή. Εάν το εφαρμόσουμε χωρίς νερό, δίνουμε ένα ματ αποτέλεσμα στο δέρμα του προσώπου μας.

Όπως προείπαμε, η Astor δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους με διαφορετικές επιδερμίδες να βρουν ένα προϊόν που να απευθύνεται ειδικά σε αυτούς. Για αυτό τον λόγο, έχουμε τρία χρώματα, αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ, από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε και να τις ταιριάξουμε με τον τόνο του προσώπου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *