Εκπληκτικά Μακριές Βλεφαρίδες με τον Ορό Βλεφαρίδων Revitalash;

Εκπληκτικά Μακριές Βλεφαρίδες Με Τον Ορό Βλεφαρίδων Revitalash;

Οι οροί βλεφαρίδων είναι ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ομορφιάς σε υγρή μορφή, γεμάτα με πεπτίδια, βιταμίνες και αμινοξέα, τα οποία ενισχύουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Για πιο αποτελεσματική εφαρμογή, οι οροί πρέπει να τοποθετούνται στην γραμμή των βλεφαρίδων ώστε να μπορούν να δράσουν απευθείας στους θύλακες, θρέφοντάς τους και παρέχοντας τους σωστή ενυδάτωση. Οι πιο φθηνοί οροί που βρίσκουμε στα φαρμακεία έχουν βουρτσάκια σαν και αυτά που έχουν οι μάσκαρα, πρέπει να εφαρμόζονται κατά μήκος των βλεφαρίδων και είναι λιγότερο αποτελεσματικά.

revitalash1

Δουλεύει όντως το Revitalash;

Το Revitalash είναι ένας από τους πιο γνωστούς ορούς βλεφαρίδων στην Αγγλία. Έρευνες έχουν δείξει ότι το Revitalash αυξάνει το μήκος των βλεφαρίδων κατά 60% μέσα σε 8 εβδομάδες τακτικής χρήσης. Κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές χωρίς να προκαλεί παρενέργειες. Το Revitalash είναι δερματολογικά ελεγμένο και είναι απαλό με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ένας άλλος ορός με παρόμοια φόρμουλα είναι το Nanolash το οποίο έχει αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματικό. Κανένα από τα δύο προϊόντα δεν χρειάζεται συνταγή γιατρού και μπορούν να αγορασθούν στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές στους Ορούς Βλεφαρίδων;

Τα Extension βλεφαρίδων είναι μία θεραπεία η οποία έχει γίνει πολύ διάσημη χάρη σε διασημότητες όπως η Kardashian. Κατά την διάρκεια αυτής της ημι-μόνιμης μεθόδου, κολλάμε μία συνθετική βλεφαρίδα σε μία φυσική, σε αναλογία 1:1, χρησιμοποιώντας μία ειδική κόλλα. Η κόλλα που χρησιμοποιεί η αισθητικός είναι μακράς διάρκειας και είναι ασφαλής για να κοιμάστε, να κάνετε ντουζ και ηλιοθεραπεία. Το μόνο πράγμα που απαγορεύεται όταν έχετε extension είναι τα προϊόντα αφαίρεσης make-up ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν εμπεριέχει λάδι. Είναι πολύ σημαντικό η θεραπεία να γίνεται μόνο από πιστοποιημένους αισθητικούς. Ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι υπερβολικά πυκνές ή μακριές μπορεί να βάλουν υπερβολικό βάρος στις φυσικές, κάνοντάς τες πιο επιρρεπείς σε σπάσιμο και πτώσεις. Μπορείτε να διαλέξετε το μήκος, το πάχος και το σχήμα των καινούργιων σας βλεφαρίδων. Η αισθητικός πρέπει να σας συμβουλέψει για το ποιες σας πάνε καλύτερα. Τα extension βλεφαρίδων απαιτούν επαναληπτικές επισκέψεις στην αισθητικό ώστε να κρατήσετε τις βλεφαρίδες σας γεμάτες και πυκνές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *